Ευχαριστήρια επιστολή του Συλλόγου Ενεργών Πολιτών Αίγινας για τα Μονοπάτια Πολιτισμού.

dsc_2974_web.jpg

Σύλλογος Ενεργών Πολιτών Αίγινας. Δελτίο Τύπου.
Από τον Σεπτέμβριο έως τις αρχές Ιουνίου, και ιδιαίτερα στην διάρκεια της καραντίνας, πολλοί περιπατητές όλων των ηλικιών βρήκαν διέξοδο και χάρηκαν τις κρυφές ομορφιές του νησιού μέσα από τα Μονοπάτια Πολιτισμού της Αίγινας.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους εθελοντές που για μια ακόμα χρονιά δούλεψαν ανελλιπώς κάθε Κυριακή επίμονα και με ενθουσιασμό για την συντήρηση και επέκταση του δικτύου μονοπατιών του νησιού.
Επίσης τα παιδιά και τις καθηγήτριες Λάγια Μαστρογιαννήδου και Ιωάννα Μανιουδάκη, του μαθήματος ‘Ζώνη Δημιουργικών Δραστηριοτήτων’ της Α’ Λυκείου του ΕΠΑΛ Αίγινας που επέλεξαν να ασχοληθούν την φετινή σχολική χρονιά και να γνωρίσουν από κοντά τα μονοπάτια της Αίγινας. Περιηγήθηκαν μες τον ήλιο του Μαΐου, αδιαμαρτύρητα και με χαρά στις διαδρομές Λίμνες–Ελλάνιος Δίας-Ανιτσαίο, Ανιτσαίο-Κύλινδρας-Πόρτες καθώς και στην υπό ανίχνευση νέα διαδρομή, Λαζάρηδες-Μπενάκηδες-Μάρδιες-Γιαννάκηδες-Λαζάρηδες.
Ευχαριστούμε Ιδιαιτέρως την κα Μαίρη Κουκούλη και την ΚΕΔΑ για την συνεργασία και την οικονομική υποστήριξη για την ανανέωση της σήμανσης του συνόλου των Μονοπατιών Πολιτισμού της Αίγινας που μετά από έξι χρόνια από την τοποθέτηση της είχε πια φθαρεί. Πρόκειται συγκεκριμένα για την αντικατάσταση των δυο κεντρικών πινακίδων στα λιμάνια της Αίγινας και της Σουβάλας, για έξι πινακίδες έναρξης μονοπατιού, καθώς και για την εκτύπωση αυτοκόλλητων σημάτων κατεύθυνσης για όλες τις διαδρομές.
Για τον Σύλλογο Ενεργών Πολιτών Αίγινας
Ο πρόεδρος
H.P. Coulon

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png