Συνάντηση της Ένωσης Ξενοδόχων Αίγινας με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτισμού, για την ανάπλαση των μονοπατιών και τη φωταγώγηση της Παλαιάς Χώρας.

Ένωση Ξενοδόχων Αίγινας. Δελτίο Τύπου.
 Την Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2021 πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένη συνάντηση μεταξύ του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ξενοδόχων Αίγινας με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτισμού κ. Γεώργιο Διδασκάλου με θέμα-αίτημα την ανάπλαση των μονοπατιών και την φωταγώγηση της Παλαιάς Χώρας Αίγινας.
Με την ολοκλήρωση της συνάντησης, η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Πολιτισμού αποφάσισε τη σύνταξη μελέτης ανάπλασης και ηλεκτροφωτισμού της Παλαιάς Χώρας από την Τεχνική Υπηρεσία του Υπουργείου προκειμένου να ενταχθούν σε πρόγραμμα χρηματοδότησης.
Ο κ. Σταύρος Καλαμάκης, Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Αίγινας σημείωσε «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Υπουργό Πολιτισμού κα. Λίνα Γ. Μενδώνη και τον Γενικό Γραμματέα κ. Γεώργιο Διδασκάλου για το άμεσο ενδιαφέρον τους για την υλοποίηση της πρότασής μας. Επίσης, οφείλουμε να δηλώσουμε την ευγνωμοσύνη μας στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ύδρας – Σπετσών και Αίγινας κ. Εφραίμ καθώς και την ηγεσία του ΣΕΤΕ, της ΠΟΞ και της ΕΞΑΑΑ που έμπρακτα στήριξαν με επιστολή τους την προσπάθειά μας για την ανάδειξη του μοναδικού «Νησιώτικου Μυστρά» στο νησί μας.»


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png