Η Οργάνωση μελών ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Αίγινας για την επιθεώρηση των έργων απο τη Ρένα Δούρου.

Οργάνωση μελών ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Αίγινας. Δελτίο Τύπου.
Την Τρίτη 13 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη στην Αίγινα της Ρένας Δούρου, συνοδευόμενη από αντιπροσωπεία της Δύναμης Ζωής, αποτελούμενη από τους Περιφερειακούς Συμβούλους Παναγιώτη Χατζηπέρο, Χρήστο Καραμάνο, Κατερίνα Λογοθέτη και Βούλα Τουτουντζή πρώην Περιφερειακή Σύμβουλο.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Γιάννη Ζορμπά, τον πρώην Δήμαρχο Δημήτρη Μούρτζη, τον Στέλιο Θεριανό Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου και τους Δημοτικούς Συμβούλους Καίτη Σαλπεα και Παντελή Μεθενίτη.

Στην επίσκεψη συμμετείχε αντιπροσωπεία της οργάνωσης μας, με τον συντονιστή Παναγιώτη Πατσακιό και μέλη της οργάνωσης.

Στο τέλος της επίσκεψης έγινε συνάντηση - συζήτηση με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ελήφθησαν από όλους τα υγειονομικά μέτρα προστασίας κατά του Covid-19.

Από την επίσκεψη στους χώρους των έργων διαπιστώθηκε μεγάλη καθυστέρηση.

Ο αγωγός υδροδότησης θα έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί και όχι να πηγαίνει από παράταση σε παράταση και με επιπλέον χρηματοδότηση που μέχρι τώρα έχει ξεπεράσει τα δύο εκατομμύρια ευρώ.

Το έργο θα έπρεπε να είχε περατωθεί στις 15 Μαρτίου 2020. Έτσι και εφέτος μόνιμοι κάτοικοι, επισκέπτες και επαγγελματίες εξαρτώμεθα από τους νερουλάδες που στοιχίζουν στο δημόσιο 4 εκατ. ευρώ ετησίως

Και όπως δήλωσε η Ρένα Δούρου «η Δύναμη Ζωής» είναι εδώ για να ελέγχει και να διασφαλίζει ότι ο αγωγός και όλα τα άλλα έργα που για πρώτη φορά έγιναν στην Αίγινα, θα ολοκληρωθούν.

Η διοίκηση της Δύναμης ζωής δούλεψε σκληρά για να γίνει πραγματικότητα το όνειρο των κατοίκων της Αίγινας. Κάναμε πράξη αυτό που όλοι ήθελαν στα λόγια εδώ και  δεκαετίες.
Σήμερα η ευθύνη βαραίνει τη διοίκηση της περιφέρειας Αττικής που ήδη έχει καθυστερήσει.

Γιατί αυτά τα έργα ζωής και ελπίδας δεν μπορεί να είναι το πρόσχημα για πινακίδες αυτοπροβολής, όπως συνηθίζει να κάνει ο Περιφερειάρχης Αττικής. Αλλά η απόδειξη μιας Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο πλευρό των πολλών, που δοκιμάζονται.