Συντήρηση του γηπέδου μπάσκετ του 2ου Γυμνασίου Αίγινας στην Κυψέλη.

2ο Γυμνάσιο Αίγινας. Δελτίο Τύπου.
Με καινούργια χρώματα ντύθηκε το γήπεδο μπάσκετ στο 2ο Γυμνάσιο Αίγινας στην Κυψέλη. Οι εργασίες συντήρησης και επίστρωσης του νέου υλικού ολοκληρώθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Εκτός από τα χρώματα έγιναν και οι ανάλογες διαγραμμίσεις ώστε να μπορεί να χρησιμοποιείται και για το μπάσκετ και για βόλεϋ.
Οι εργασίες αυτές καλύπτονται από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ» που αυτή την εποχή διενεργεί ο Δήμος Αίγινας και αναφέρεται σε έργα συντήρησης και επεμβάσεις σε σχολικούς χώρους (προαύλια) και σε παιδικές χαρές.

gipedo-basket-kipseli-gimnasio-aegina.jpg

Η συντήρηση και ο εξωραϊσμός του γηπέδου του 2ου Γυμνασίου είναι μια προσφορά προς τους μαθητές και τις μαθήτριες της Κυψέλης και όχι μόνο. Προδιαθέτει ο όμορφος χώρος θετικά τους μαθητές και το εκπαιδευτικό προσωπικό αλλά αποτελεί και επένδυση για την Κυψέλη από τη στιγμή που ο χώρος τα απογεύματα χρησιμοποιείται για άθληση από πολλούς νέους ανθρώπους.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png