Η Saronic Ferries υποστηρίζει την προσπάθεια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, για την ανακούφιση των πυρόπληκτων και καλεί όσους φορείς θέλουν να αποστείλουν βοήθεια, να τη μεταφέρουν δωρεάν με τα πλοία της.

SF_logo_horizontal_whiteBG.jpg
Saronic Ferries. Δελτίο Τύπου.
Η «Κοινοπραξία Πλοίων Σαρωνικού» θα μεταφέρει δωρεάν όλα τα φορτία βοήθειας που αποστέλλονται από τα λιμάνια που εξυπηρετεί προς τον Πειραιά και από εκεί στις πληγείσες  περιοχές της ενδοχώρας, ενώ συνδράμει οικονομικά την προσπάθεια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την υποστήριξη των πυρόπληκτων.

Πειραιάς, Τετάρτη 11 Αυγούστου 2021 –  Η Saronic Ferries (Κοινοπραξία Πλοίων Σαρωνικού) συμμετέχοντας στις προσπάθειες υποστήριξης των πυρόπληκτων περιοχών και των κατοίκων τους, ανακοινώνει την οικονομική συνδρομή ύψους 3.000 ευρώ προς τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό στον λογαριασμό που έχει ανοίξει ο οργανισμός για αυτό τον σκοπό.

Επιπλέον, καλεί όλους τους φορείς που βρίσκονται στους προορισμούς της Saronic Ferries σε Αίγινα, Αγκίστρι, Πόρο και Μέθανα και θέλουν να αποστείλουν τρόφιμα, αναλώσιμα ή άλλο υλικό προς υποστήριξη των πυρόπληκτων περιοχών, να το κάνουν με δωρεάν μεταφορά από τα πλοία ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΛΛΑΣ, ΑΧΑΙΟΣ, ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΕΛΛΑΣ και ΦΟΙΒΟΣ. Οι ενδιαφερόμενοι φορείς μπορούν να επικοινωνούν με την Κοινοπραξία στα τηλέφωνα 2104101555 και το Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με θέμα «Αποστολή Βοήθειας Πυρόπληκτων».

Ήδη δύο φορτία μεταφοράς ειδών πρώτης ανάγκης προς τους πυρόπληκτους έχουν δρομολογηθεί από τη Saronic Ferries που βρίσκεται σε εγρήγορση για την ταχύτερη μεταφορά της βοήθειας σε όσους την έχουν ανάγκη.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε τον ιστότοπο της Saronic Ferries: https://www.sf.gr


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png