Δήλωση Υφυπουργού Ναυτιλίας Κώστα Κατσαφάδου για την ίδρυση του πρώτου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αίγινας.

Δελτίο Τύπου.
Λύση σε ένα αίτημα χρόνων των πολιτών της Αίγινας έδωσε το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων. Με απόφαση της Υπουργού κυρίας Νίκη Κεραμέως τον Σεπτέμβριο ιδρύεται και θα λειτουργήσει το πρώτο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αίγινας.
 
Σε δήλωσή του ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και Βουλευτής ΝΔ Α’ Πειραιώς και Νήσων κ. Κώστας Κατσαφάδος δήλωσε: "Είμαι πραγματικά χαρούμενος, γιατί η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και η αρμόδια Υπουργός Παιδείας, βάζουν τέλος σε μια αδικία και σε μια μεγάλη ταλαιπωρία, χρόνων παιδιών, γονέων και εκπαιδευτικών. Η ίδρυση του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου στην Αίγινα, επιβεβαιώνει ότι η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και ευαισθησίες έχει και στηρίζει την ισότητα στην πρόσβαση των παιδιών στη μάθηση, και τη δημόσια εκπαίδευση. Θέλω να ευχαριστήσω και δημόσια την κυρία Κεραμέως γιατί ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα της τοπικής κοινωνίας".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png