Με μία διάλεξη της Αμάντας Μιχαλoπούλου για την Αίγινα και μία έκθεση βιβλίου κλείνουν αυτήν την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου οι εκδηλώσεις της Καποδιστριακής Βιβλιοθήκης στο Ευνάρδειο.

Δημόσια Καποδιστριακή Βιβλιοθήκη Αίγινας. Δελτίο Τύπου.
Με διάλεξη της πολυβραβευμένης συγγραφέως και φίλης του νησιού μας Αμάντας Μιχαλοπούλου, με θέμα «“Αυτό το όμορφο μαλακό νησί”: Λογοτεχνικές αναφορές στην Αίγινα από την αρχαιότητα ως σήμερα», κλείνει ο κύκλος εκδηλώσεων «Κάθε Τετάρτη στο Ευνάρδειο με ένα βιβλίο», που διοργανώνει για πρώτη φορά εφέτος, η Καποδιστριακή Δημόσια Βιβλιοθήκη Αίγινας.
Με αφορμή την διάλεξη, θα λειτουργήσει στον ίδιο χώρο έκθεση βιβλίου με θέμα «Η Αίγινα στην Λογοτεχνία», σε επιμέλεια του συγγραφέα και εκπαιδευτικού Γιώργου Μπήτρου.
Σας περιμένουμε λοιπόν αυτήν την Τετάρτη, 1 Σεπτεμβρίου, στις 9 το βράδυ, στον κήπο του ιστορικού Εϋναρδείου, του πρώτου ιδρύματος ανώτερης εκπαίδευσης της χώρας μας που ίδρυσε ο πρώτος Κυβερνήτης.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png