Η Οργάνωση μελών ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Αίγινας για την καταστροφή του πανό που καλούσε τους πολίτες να στηρίξουν την τοπική αγορά της Αίγινας.

Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Αίγινας. Δελτίο Τύπου.
Καταγγέλλουμε στον λαό της Αίγινας και στους επισκέπτες φίλους μας, την καταστροφή του πανό που καλούσε τους πολίτες να στηρίξουν την τοπική αγορά της Αίγινας.
Δυστυχώς είναι η δεύτερη «επίθεση» που ενεργείται αυτό το καλοκαίρι  εις βάρος  της Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ -Π.Σ Αίγινας (η  προηγουμένη έγινε στις 18/6 στον Μεσαγρό από όπου εκλάπη το πανό μας με θέμα την παιδεία).

Εχθές το  βράδυ 3 του Σεπτέμβρη κάποιος/οι αφαίρεσαν με αιχμηρό αντικείμενο (μαχαίρι ή ψαλίδι όπως φαίνεται στην φωτό),το σήμα του Σύριζα από το πανό που έχει αναρτηθεί απέναντι από το Δημοτικό στάδιο της  Αίγινας, με το οποίο  καλεί τους πολίτες της Αίγινας να κάνουν τις αγορές τους από τα καταστήματα του νησιού μας και από τους τοπικούς παραγωγούς. Γιατί αυτό που έχουμε στη ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΡΙΣΗ είναι ο ένας τον  άλλον!

Η πράξη αυτή που έγινε στο σκοτάδι και θυμίζει άλλες εποχές που έμειναν κι αυτές στο σκοτάδι, όπως τους έπρεπε.

Καλούμε τους δημοκρατικούς πολίτες, τους επαγγελματικούς συλλόγους του νησιού και τα κόμματα να πάρουν θέση και να καταδικάσουν τέτοια φαινόμενα. Πιστεύουμε ότι το σύνολο των δημοκρατικών πολιτών, ανεξαρτήτου πολιτικής ένταξης-εκτός μιας ελαχιστότατης μειονότητας που κι αυτή βρήκε την θέση της στο σκοτάδι-  θα απομονώσει αυτούς που προβαίνουν σε τέτοιες φασιστικές ενέργειες.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png