Επιστολή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αίγινας.

Ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 1ου δημοτικού σχολείου Αίγινας με συγκίνηση αποχαιρετά την απερχόμενη διευθύντρια του σχολείου μας κ. Ειρήνη Μπόγρη. Την ευχαριστεί για την υπευθυνότητα με την οποία εκτέλεσε τα καθήκοντά της καθ' όλη τη διάρκεια της θητείας της κ ιδίως τα τελευταία δύο χρόνια που δοκιμάστηκαν μαθητές, δάσκαλοι κ γονείς για την επιτυχή έκβαση των μαθημάτων!

Ας διατηρήσουμε στη μνήμη μας κ ας συνεχίσουμε να κάνουμε πράξη τις αξίες που ενέπνευσε στους μαθητές του σχολείου μας! Της ευχόμαστε κάθε προσωπική κ οικογενειακή υγεία κ ευτυχία!

Ας καλωσορίσουμε με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς τον νέο διευθυντή μας κ. Θεόδωρο Λορέντζο, είμαστε δε σίγουροι ότι με τον ίδιο ζήλο που επέδειξε ως δάσκαλος θα συνεχίσει κ εφεξής υπό τη νέα του ιδιότητα!

Ο Σύλλογος θα σταθεί συνοδοιπόρος του καθώς κ των λοιπών εκπαιδευτικών του σχολείου μας για την ομαλή πρόοδο των μαθητών μας.
Ευχόμαστε σε όλους καλή κ δημιουργική σχολική χρονιά


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png