Έναρξη Μουσικής Σχολικής Χρονιάς στον Μουσικό Σύλλογο Αίγινας ΜΟΥΣΑ.

Αγαπητοί γονείς και μαθητές,

Μια καινούρια Μουσική χρονιά αρχίζει.

Ένα νέο συναρπαστικό ταξίδι προς τη Μουσική γνώση ξεκινά με δωρεάν μαθήματα για το μήνα Σεπτέμβρη στον ανανεωμένο μας χώρο!

Σε κάθε χρονιά έχουμε να αντιμετωπίσουμε γνωστές αλλά και απρόβλεπτες δυσκολίες.

Κι αυτό γιατί η εκπαιδευτική διαδικασία είναι πολύπλοκη , με πολλές παραμέτρους, οι οποίες αποκτούν ανάλογα με τις συνθήκες, το ιδιαίτερο δικό τους βάρος.

Φέτος και πάλι η εκπαιδευτική κοινότητα , είναι αντιμέτωπη με μία μεγάλη πρόκληση και είναι χρέος όλων μας , να ανταποκριθούμε με υπευθυνότητα και σοβαρότητα, καλλιεργώντας έτσι την ατομική ευθύνη και την κοινωνική ευαισθησία.
Οφείλουμε να διατηρήσουμε τη δια ζώσης διδασκαλία η οποία είναι πολύτιμη για την ανάπτυξη της προσωπικότητας καθώς και την οικοδόμηση σχέσης δασκάλου-μαθητή.

Είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε με πλήρες πρόγραμμα: Βιολί-Βιόλα-Βιολοντσέλο-Πιάνο-Κλασική κιθάρα-Ακορντεόν-Φλάουτο-Κλαρινέτο-Σαξόφωνο-Τρομπέτα-Τρομπόνι-Τούμπα-Πνευστά-Κρουστά-Ντραμς-Μουσική Προπαιδεία -Μονωδία Κλασικό Τραγούδι-Υποχρεωτικά κ Ανώτερα Θεωρητικά Ειδικό χορωδίας.

Το ΔΣ του Μουσικού Συλλόγου ΜΟΥΣΑ,
σας εύχεται Υγεία και Καλή Μουσική σχολική χρονιά!


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png