12ο Aegina Fistiki Fest. Απόψε στην ψαραγορά για μια καλή ψαριά! Τα εγκαίνια της εικαστικής εγκατάστασης.

12ο Aegina Fistiki Fest. Δελτίο Τύπου.
Απόψε στις 9.30’ μ.μ. θα γίνουν τα εγκαίνια της εικαστικής εγκατάστασης της ψαραγοράς. Ο εντυπωσιακός ιπτάμενος βυθός, που απεικονίζει ψάρια αναρτημένα από την οροφή,έχει, εδώ και μέρες, συγκεντρώσει τα βλέμματα και τα φλας ντόπιων και περαστικών. Τα mobili, αλλά και τα ίδια τα ψάρια, σχεδίασε και κατασκεύασε η εικαστικός Ελίκα Βλαχάκη, από μια αρχική ιδέα της Τάνιας Γιαννοπούλου. Τα ψάρια ζωγραφίστηκαν από 63 διαφορετικούς καλλιτέχνες και ο φωτισμός έγινε από τον κινηματογραφιστή Ζαφείρη Επαμεινώνδα.
Παράλληλα, έξω, στο παρκάκι, υπάρχουν τα ψάρια που ζωγραφίστηκαν επί τόπου από 65 παιδιά της Αίγινας, υπό την επίβλεψη της Ομάδας Παιδικής Ψυχαγωγίας του 12ου Aegina Fistiki Fest και της Ελίκας Βλαχάκη.
Μια συλλογική εικαστική εγκατάσταση, που υπογραμμίζει τον χαρακτήρα του Aegina Fistiki Fest σαν γιορτής του εθελοντισμού ολόκληρου του νησιού!
Διάρκεια έκθεσης έως τις 22 Σεπτεμβρίου
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png
Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png