Η Οργάνωση μελών ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Αίγινας για την παράταση του έργου του υποθαλάσσιου αγωγού.

Οργάνωση μελών ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Αίγινας. Δελτίο Τύπου.
Μια ακόμη παράταση παίρνει το έργο του υποθαλάσσιου αγωγού σύνδεσης του νησιού της Αίγινας με την ΕΥΔΑΠ. Η τεχνική εταιρεία που έχει αναλάβει το έργο με αιτιολογικό τις 71 ημέρες κακοκαιρίας και προσθέτοντας τις αναγκαίες μέρες προετοιμασίας  που συνολικά τις προσδιορίζει σε 99,  ζήτησε και έλαβε μια ακόμη παράταση της ολοκλήρωσης του έργου μέχρι 31-12-2021.
Η πλειοψηφία της περιφέρειας (παράταξη Πατούλη) με μεγάλη ευκολία ενέκρινε την παράταση, χωρίς καν όρους για την ολοκλήρωση του έργου.
Την απόφαση καταψήφισαν οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης.  Συγκεκριμένα, η παράταξη «Δύναμη Ζωής» της Ρένα Δούρου καταψηφίζοντας, επισήμανε  ότι το έργο με ευθύνη της Διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής, έχει βαλτώσει και ενώ το νερό της ΕΥΔΑΠ δια του υποθαλασσίου αγωγού είναι εδώ και 3 μήνες στην Αίγινα, η Αίγινα δεν πίνει νερό από την ΕΥΔΑΠ αλλά από τους “νερουλάδες” “.
Βλέπουμε λοιπόν για μια ακόμη φορά η Αίγινα να μην πλησιάζει τον πολυπόθητο στόχο της ολοκλήρωσης του έργου  και ο Δήμος και οι κάτοικοι να βάζουν «βαθιά το χέρι στην τσέπη τους» και  να συνεχίζουν να πληρώνουν πανάκριβα το νερό και τους υδρομεταφορείς του.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png