Μηλοκύδωνο Art. Εβδομάδα γνωριμίας με ελεύθερη είσοδο, για όλα τα μαθήματα και εργαστήρια, για παιδιά και ενήλικες, για παλαιούς και καινούργιους μαθητές.

Μηλοκύδωνο Art. Ανακοίνωση.
Το Μηλοκύδωνο Art είναι έτοιμο να σας υποδεχτεί σε μια χρόνια, που όλοι μας φανταζόμαστε να είναι γεμάτη υγεία, αλλά επιπλέον με γνώση, έκφραση & ψυχαγωγία. Με μια εβδομάδα (27/9 έως 2/10) γνωριμίας με ελεύθερη είσοδο σε όλα τα μαθήματα /εργαστήρια μας για παιδιά και ενήλικες, για παλαιούς και καινούργιους μαθητές.

Δεν θα υπάρχει καμία οικονομική επιβάρυνση ούτε δέσμευση. Ο σκοπός μας είναι να γνωρίσετε την καινούργια σύσταση της ομάδας μας, τον ανανεωμένο χώρο μας και φυσικά να γνωρίσουμε και εμείς εσάς.

Να παρακολουθήσετε σε πραγματικό χρόνο και χώρο οποίο μάθημα σας ενδιαφέρει με αποτέλεσμα να δημιουργήσουμε με τον κατάλληλο τρόπο και κριτήρια και εμείς τις ομάδες των μαθητών. Και φυσικά μαζί να βρούμε μέρες και ώρες που ταιριάζουν στον καθένα. Το πρόγραμμα αυτό είναι ενδεικτικό και ενδέχεται να τροποποιηθεί. 

Τα ιδιαίτερα μαθήματα /γνωριμίας θα γίνονται κατόπιν ραντεβού.

Παρακαλώ οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν τη συμμετοχή τους.

Καλή μας αντάμωση!

Περισσότερες πληροφορίες για το Μηλοκύδωνο Art μπορείτε να δείτε εδώ.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png