Φίλιππος Τζίτζης: "Χωρίς τον εφημέριο της Μεγάλης Εκκλησίας της Αίγινας κεντρικό ομιλητή στην εκδήλωση: Η συμβολή της εν Αιγίνη Εκκλησίας, στην Επανάσταση του 1821".

Φίλιππος Τζίτζης. Δελτίο Τύπου.
Πως μπορεί να γίνει μια ενδιαφέρουσα θεματική εκδήλωση για την συμβολή της εν Αιγίνη Εκκλησίας στην επανάσταση του 1821, χωρίς κεντρική ομιλία ενός ανθρώπου που έχει αφιερώσει τη ζωή του στην ιστορία της Αίγινας, ενός ιερωμένου καταξιωμένου σε όλη την Ελλάδα, ενός ιερωμένου πρότυπο στην μητρόπολη,Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης,
ενος ιερωμένου επιστήμονα.

Πως μπορεί να γίνει μια τέτοια εκδήλωση χωρίς τη φωνή των ιερέων του νησιού μας.

Πραγματικά μας προκάλεσε έκπληξη όχι μόνο εμάς αλλα και σε πολλούς άλλους παρευρισκόμενους της συγκεκριμένης εκδήλωσης , αλλά και σε πολλούς που παρακολούθησαν την εκδήλωση από το Aegina Portal, η μη παρουσία του πατήρ Εμμανουήλ Γιαννούλη, εφημέριου της Μεγάλης Εκκλησίας της Πανάγιας μας, στους κεντρικούς ομιλητές της εκδήλωσης.

Οι ιερείς της Αίγινας πρέπει να έχουν το πρώτο λόγο σε τέτοιες σημαντικές και ιστορικές εκδηλώσεις για την επανάσταση του 1821, και όχι να σωπαίνουν και να συντομεύουν το χαιρετισμό τους, λες και είμαστε.. στη βουλή.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png