Κώστας Κατσαφάδος: "Λύση στο πρόβλημα της σύνδεσης των Μεθάνων, με τον Πειραιά και με τα νησιά Αίγινα και Αγκίστρι".

Κώστας Κατσαφάδος - Υφυπουργός Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής. Δελτίο Τύπου.
Λύση στο πρόβλημα της σύνδεσης των Μεθάνων, με τον Πειραιά , και με τα νησιά Αίγινα και Αγκίστρι, βρέθηκε από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής σε συνεργασία με την Attica Group. Έτσι από την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου και έπειτα τα δρομολόγιο της Παρασκευής που θα ξεκινά στις 16:50 από τον Πειραιά θα φτάνει και στα Μέθανα και μετά θα επιστρέφει στον Πειραιά.
 
Σε δήλωσή του ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Κώστας Κατσαφάδος τόνισε: " Έχουμε πει από την πρώτη στιγμή, ότι θα προσπαθούμε να βρίσκουμε λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νησιώτες μας. Λύσεις που προκύπτουν μέσα από καλόπιστο διάλογο και συνεννόηση.

Πετύχαμε και θέλω να ευχαριστήσω τους εκπροσώπους της Attica μια λύση που θα βοηθήσει τους κατοίκους των Μεθάνων, στις μετακινήσεις τους από και προς το νησί από το λιμάνι του Πειραιά και των νησιών της Αίγινας και του Αγκιστρίου. Συνεχίζουμε ώστε κανείς να μην νιώθει μόνος και να μην είναι μόνος σε αυτές τις δύσκολες εποχές".
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png
Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png