Δελτίο Τύπου του Νίκου Αλεξίου για το πλωτό ασθενοφόρο.

Νίκος Αλεξίου. Δελτίο Τύπου.
Η έλευση και ο ελλιμενισμός του πλωτού ασθενοφόρου του Λιμενικού Σώματος στην Αίγινα είναι γεγονός. Η θωράκιση της υγείας των κατοίκων του νησιού μας και το χρόνιο πρόβλημα των διακομιδών βρίσκει επιτέλους την λύση του. Έχω επανειλημμένα τονίσει πως σε θέματα Υγείας και Παιδείας δεν χωρούν πλειοδοσίες.

Ωστόσο δεν θα ήταν δίκαιο και ιστορικά σωστό να μην αναφέρω την σειρά των γεγονότων που οδήγησαν στην σημερινή θετική εξέλιξη. Από την 5/9/2020 ξεκίνησε μια αδιάκοπη προσπάθεια του υπογράφοντος κοιν.Συμβουλου Αίγινας Νίκου Ευστ.Αλεξίου, την οποία αμέσως απογείωσε σε κοινοβουλευτικό και κυβερνητικό επίπεδο ο Βουλευτής Α' Πειραιά κ.Νικόλαος Μανωλάκος.

Την 3/2/2021 ο πλήρης φάκελος του αιτήματος έφτασε στον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος ,με αποστολέα τον υπογράφοντα το κείμενο. Ο κ.Αρχηγός διακρίνοντας την σοβαρότητα και πληρότητα των στοιχείων διαβίβασε το Θέμα στην αρμόδια υπηρεσία του ΥΕΝ (Διεύθυνση Επιχειρησιακών Μέσων: ΔΕΜ). Φτάνουμε λοιπόν μετά από 8 μήνες να υποδεχόμαστε το πλωτό ασθενοφόρο και να πανηγυρίζουμε όλοι τον δίκαιο ελλιμενισμό του στο νησί μας. Η πατρότητα του επιτεύγματος ανήκει αναμφισβήτητα στους κ.κ. Ν.Αλεξίου και Ν.Μανωλάκο.

Θα ήθελα ωστόσο να Ευχαριστήσω από καρδιάς τον Αρχηγό του Λ.Σ. κ.Θεοδ.Κλιάρη και τον Διευθυντή της ΔΕΜ κ.Φώτιο Κιάμο για την γενναία και αδιάβλητη απόφαση τους. Και τέλος τον Περιφερειάρχη κ.Γιώργο Πατούλη και την Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κ. Βάσω Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη καθώς χωρίς την χρηματοδότησή της Περιφέρειας Αττικής, πλωτό δεν θα υπήρχε.

Τις προσεχείς ημέρες πολλοί και πολλές θα φωτογραφηθούν στο πλωτό ασθενοφόρο και με δηλώσεις τους θα εμφανιστούν ως δήθεν..."σωτήρες". Το μόνο σίγουρο πως ο λαός και ο Άγιος του νησιού γνωρίζουν την ΑΛΗΘΕΙΑ. Καλοτάξιδο και όχι άλλες αδικοχαμένες ζωές!

Νίκος Ευστ.Αλεξίου,Κοιν.σύμβουλος,Υποψήφιος Δήμαρχος Αίγινας


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png