Ο Βουλευτής της Α΄ Πειραιώς και Νήσων Νικόλαος Μανωλάκος, επισκέφθηκε τον νέο Υπουργό Υγείας Αθανάσιο Πλεύρη.

Δελτίο Τύπου.
Ο Βουλευτής της Α΄ Πειραιώς και Νήσων Αντιστράτηγος ε.α. Νικόλαος Μανωλάκος, επισκέφθηκε τον νέο Υπουργό Υγείας κ. Αθανάσιο Πλεύρη, συζήτησε μαζί του εφ' όλης της ύλης και ενημερώθηκε αναλυτικά για τα θέματα της αρμοδιότητός του.
Από την πλευρά του, ο κ. Μανωλάκος έθεσε υπόψιν του Υπουργού θέματα,  που απασχολούν τους πολίτες της εκλογικής του περιφέρειας και ιδιαίτερα της νησιωτικής:
* Τις σοβαρές ελλείψεις υγειονομικού προσωπικού στο Κέντρο Υγείας Γαλατά και στα Π.Ι Καρατζά και Μεθάνων (Παιδιάτρου, 2 Επιμελητών Γενικής Ιατρικής, Επικουρικής Ιατρού Ιατρικής Βιοπαθολογίας και 6 Αγροτικών Ιατρών)
* Την έλλειψη ιατρικού προσωπικού στα Π.Π.Ι. Πόρου και Ύδρας (Παιδιάτρου, Οδοντιάτρου, Αγροτικών Ιατρών και Βοηθητικού Υγειονομικού Προσωπικού)
* Την ανάγκη άμεσης συντήρησης του κτιρίου του Κ.Υ. Γαλατά
* Τις σοβαρές ελλείψεις στην στελέχωση του Κ.Υ. Αίγινας με ιατρικό προσωπικό (Καρδιολόγο, Ακτινολόγο, ΩΡΛ και Παιδίατρο)
* Την επείγουσα ανάγκη ενίσχυσης του Π.Ι. Σπετσών με ιατρικό προσωπικό (Επιμελητή Γενικής Ιατρικής ή Αγροτικό Ιατρό) και διοικητικής μεταφοράς του στην 2η ΔΥΠΕ και
* Την άμεση ανάγκη τοποθέτησης Ιατρού στο Δικαστικό Μέγαρο Πειραιά, σε καθημερινή βάση, κατά το ωράριο λειτουργίας των ακροατηρίων.

Ο Υπουργός άκουσε με προσοχή τα προβλήματα και δεσμεύθηκε να ασχοληθεί με καθένα από αυτά με τη δέουσα προσοχή, προς την εξεύρεση της πλέον πρόσφορης λύσης .
Τέλος, ο Βουλευτής κ. Νικόλαος Μανωλάκος εξέφρασε την βαθιά του ικανοποίηση για την λύση, που δόθηκε, κατόπιν σχετικής του Ερώτησης, από την Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας κ. Ασημίνα Γκάγκα, αναφορικά με την απόκτηση Τίτλου Εξειδίκευσης στον Σακχαρώδη Διαβήτη άνευ εξετάσεων και από τους Ιατρούς του ΙΚΑ, όπως ίσχυε μέχρι πρότινος για όλους τους άλλους Ιατρούς του ευρύτερου δημοσίου τομέα.
Εκ του Γραφείου Τύπου


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png