Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ- Π.Σ. Αίγινας για την πρόσφατη πολιτική εκδήλωση - ομιλία.

Δελτίο Τύπου.
Το Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η πολιτική ανοιχτή-συζήτηση, εκδήλωση της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Αίγινας στον φιλόξενο χώρο του ξενοδοχείου «ΜΙΡΑΝΤΑ».
Η εκδήλωση μας ήταν αφιερωμένη στον Τάσο Κουράκη, στον Τάσο της Αριστεράς, των αγώνων, της επιστήμης και της ποίησης. Διαβάστηκε το ποίημα του «Γράμμα προς αδαή».

Συζητήσαμε με την κοινωνία
*για τα μεγάλα προβλήματα
*για την ακρίβεια, την ανεργία, τη φτώχεια
*για ένα καλύτερο αύριο
με κύριο ομιλητή τον Βουλευτή Α΄ Πειραιά και Νησιών και  Τομεάρχη Εθνικής Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ Θοδωρή Δρίτσα.
Πριν από την απογευματινή εκδήλωση προηγήθηκαν ενημερωτικές συναντήσεις του Θοδωρή Δρίτσα με φορείς και επαγγελματικούς συλλόγους του νησιού οι οποίες και ολοκληρώθηκαν την επόμενη ημέρα Κυριακή. Σε όλες τις συναντήσεις που έγιναν συνοδευόταν από μέλη της οργάνωσης μας.
Το πρωί του Σαββάτου 16 Οκτωβρίου ξεκίνησε τις επαφές του από το Παλαιό Δημαρχείο όπου είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Αίγινας κ. Γιάννη Ζορμπά και συνέχισε με τις εξής συναντήσεις:
Στο Λιμεναρχείο με τον Λιμενάρχη κ. Αργύρη Φραγκούλη παρουσία του Υπολιμενάρχη κ. Απόστολου Αθανασιάδη.
Στα γραφεία της Ένωσης Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Αίγινας συνάντησε τον Πρόεδρο της Επαγγελματικής Ένωσης κ. Γιώργο Σκαλτσιώτη.
Στα γραφεία του Αγροτικού Συλλόγου έγινε κοινή σύσκεψη του Αγροτικού Συλλόγου Αίγινας με τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Φιστικοπαραγωγών, παρουσία των Προέδρων κ.κ Νίκου Αλυφαντή από τον Αγροτικό Σύλλογο και Νίκου Γιαννούλη από τον Συνεταιρισμό Φιστικοπαραγωγών, παρουσία μελών του Αγροτικού Συλλόγου.
Πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Επαγγελματικό Σύλλογο Αλιέων «ο Σωτήρας» όπου συμμετείχαν ο Πρόεδρος κ. Χρήστος Δρίβας, ο Γραμματέας κ. Γιώργος Μπέσης και το μέλος κ. Παναγιώτης Κάππος.
Στα γραφεία του Επαγγελματικού Συλλόγου Αλιέων Παράκτιας Αλιείας «ο Αγ .Νεκτάριος» έγινε συνάντηση με τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Χρήστο Χιώτη.
Την Κυριακή 17/10 έγιναν δύο συναντήσεις:
Με τον Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του Κέντρου Υγείας κ. Στέλιο Θεριανό και με το ιατρικό προσωπικό.
Εν συνέχεια έγινε επίσκεψη στο Κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, όπου είχε συνομιλία με τον Αναπληρωτή Διοικητή του Κλιμακίου κ. Αναστάσιο Δαλαγιώργο και στελέχη της υπηρεσίας.
Οι συναντήσεις πρόκειται να συνεχιστούν στο άμεσο μέλλον με τους υπόλοιπους φορείς και συλλόγους που δεν κατέστη δυνατόν λόγω έλλειψης χρόνου.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png