Δελτίο Τύπου της Αικατερίνης Στάθη - Σαλπέα, υποψηφίας προέδρου της Τ. Ο. της Νέας Δημοκρατίας Αίγινας.


Αικατερίνη Στάθη Σαλπέα. Δελτίο Τύπου.
Με πίστη στις αρχές της Ν.Δ, την οποία πάντοτε υπηρετούσα και υπηρετώ, αλλά και με βαθειά  αγάπη για την Αίγινα, διεκδικώ την Προεδρία της Τοπικής Οργάνωσης της Ν.Δ, που τόσα έχει προσφέρει στην Πατρίδα μας γενικότερα, αλλά και ειδικότερα στο νησί μας.

Έχοντας εργασθεί σκληρά, επί σειρά ετών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, πάντα πιστή στα κελεύσματα των συμπολιτών μου, επιλύοντας και όχι δημιουργώντας προβλήματα,  δικαιούμαι να πιστεύω ό,τι  έχω βάλει κι εγώ ένα λιθαράκι για την  πρόοδο  την ευημερία και την ανάπτυξη του τόπου μας, και τη βελτίωση της ζωής των συμπολιτών μας, από οποιανδήποτε θέση και αν έχω κληθεί να σας υπηρετήσω.
Θεωρώ ό,τι η  ιστορική μας παράταξη, αξίζει και δικαιούται, μια δυνατή και αποδεσμευμένη παρουσία στο νησί μας, με γνώμονα τη συνένωση, τη συνεννόηση  και τη συνεργασία, αποδεσμευμένη από συμφέροντα και υστερόβουλες διεκδικήσεις.

Έχω αποδείξει έμπρακτα, ότι τα  μικροσυμφέροντα και οι μικροπολιτικές προσεγγίσεις, δεν ανήκουν στη σφαίρα των επιδιώξεών μου.

Αυτός είναι και ο λόγος που ζητώ να με εμπιστευθείτε και να μου απονείμετε με την ψήφο σας τη θέση της προέδρου της Τ.Ο Ν.Δ Αίγινας, έτσι ώστε μαζί ενωμένοι να διεκδικήσουμε με κριτήρια αγνά και ειλικρινή, τους στόχους και τις επιδιώξεις μας, για ένα καλύτερο μέλλον για όλους τους Αιγινήτες.

Με απόλυτη προσήλωση στις αρχές και στις αξίες της Ν.Δ,  αισθανομένη τη μεγάλη τιμή αλλά και αντιλαμβανόμενη το μέγεθος της ευθύνης απέναντί σας, ζητώ την ψήφο σας για την θέση της προέδρου της Τ.Ο Ν.Δ Αίγινας, πλαισιωμένη από μία αξιόλογη ομάδα υποψηφίων μελών που έχουν προσφέρει και θα εξακολουθήσουν να προσφέρουν με ανιδιοτέλεια στον τόπο μας και στη μεγάλη, ιστορική μας παράταξη.
 
Υποψήφια μέλη Τ.Ο - Ν.Δ Αίγινας με αλφαβητική σειρά

1) Γρυπαίος Αντώνης του Χρήστου
2) Διαμαντόπουλος Αλέξανδρος του Γεωργίου
3) Ιωαννίδης Δημήτριος του Γεωργίου
4) Λυγκούρη - Τζίτζη Σοφία ( σύζυγος Φίλιππου Τζίτζη)
5) Κλώνου Ελευθερία του Δημητρίου
6) Κοττάκης Στυλιανός του Σωτηρίου
7) Κουκούλης Γεώργιος του Νεκταρίου
8) Τσιρίκου Καλλιόπη του Γεωργίου

Με εκτίμηση
Η υποψήφια Πρόεδρος
Τ.Ο Νέας Δημοκρατίας Αίγινας
Καίτη Στάθη - Σαλπέα


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png