Ευχαριστήρια επιστολή του προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Αίγινας Παναγιώτη Κασιμάκη.

Φίλες και φίλοι,
Νεοδημοκράτισες και Νεοδημοκράτες

Θέλω ως νέος Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Αίγινας, να ευχαριστήσω τα εκατοντάδες μέλη μας, που προσήλθαν μαζικά και συμμετείχαν στις εσωκομματικές εκλογές τη 24ης Οκτωβρίου.
Η δυναμική της Οργάνωσής μας αυξήθηκε σημαντικά με την εγγραφή  πολλών νέων μελών, αλλά και την επαναδραστηριοποίηση  των υπαρχόντων. Τα μέλη και οι φίλοι της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Αίγινας ξεπερνούν τα 1500 άτομα.
Οι εσωκομματικές εκλογές αποτέλεσαν μια Γιορτή Δημοκρατίας. Από την εκλογική διαδικασία νικητής αναδεικνύεται  η μεγάλη Φιλελεύθερη Παράταξή μας, αυτή και μόνον αυτή.
Η Νέα Δημοκρατία σήμερα δεν είναι απλά το μεγαλύτερο κόμμα στην Ελλάδα. Είναι το μεγαλύτερο κεντροδεξιό κόμμα στην Ευρώπη, και αυτό το οφείλεται σε όλους εμάς.
Είμαστε όλοι υπερήφανοι για τη Νέα Δημοκρατία, γιατί η Νέα Δημοκρατία είμαστε εμείς.
Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλους  τους φίλους, που με  τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους  και με εξέλεξαν Πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο. .
Συγχαίρω όλους τους υποψηφίους για το Διοικητικό Συμβούλιο εκλεγμένους και μη.
Ευχαριστώ επίσης τον πρόεδρο και τα μέλη της ΔΗΜ.ΕΦ.Ε για την άριστη εκλογική διαδικασία.

Όλοι μαζί θα δουλέψουμε για να ενδυναμώσουμε και να ενισχύσουμε την Οργάνωση μας, και να αυξήσουμε τα ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας στο νησί μας. Με ορθό πολιτικό λόγο, με παρεμβάσεις για τα προβλήματα της Αίγινας, για το συμπολίτη μας θα αγωνιστούμε για ένα καλύτερο αύριο.

Παναγιώτης Κασιμάκης
Πρόεδρος
ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Αίγινας


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png