Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ- Π.Σ. Αίγινας: "Αλήθειες και ψέματα για το πλωτό ασθενοφόρο".

Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ- Π.Σ. Αίγινας. Δελτίο Τύπου.
Το πολυαναμενόμενο και πολυδιαφημισμένο πλωτό ασθενοφόρο Λ.Σ.1068, όπως πολύ σωστά προέβλεψε ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ  στο δελτίο τύπου της 20/10/21 της Οργάνωσης Μελών Αίγινας σχετικά με την άφιξή του στο νησί, δεν προορίζεται τελικά για την αποκλειστική ιατρική εξυπηρέτηση των κατοίκων και των επισκεπτών των νησιών του Αργοσαρωνικού, αλλά, όπως διαφαίνεται, θα καλύπτει όπως-όπως τις ανάγκες και άλλων πολύπαθων υπηρεσιών, αφού το προϋπάρχον μικρότερο πλωτό σκάφος του Λιμενικού Λ.Σ.1006 έχει ήδη σταλεί στην Κόρινθο για τις εκεί υπηρεσιακές ανάγκες του τοπικού Λ.Σ.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ

την απόφαση της πολιτικής ηγεσίας του ΥΕΝ και Νησιωτικής Πολιτικής να αποσύρει το  σκάφος του Λιμενικού (Λ.Σ.1006), με αποτέλεσμα να φορτωθεί το πλωτό ασθενοφόρο την διεκπεραίωση και άλλων αναγκών πέραν της υγειονομικής κάλυψης. Δυστυχώς, για άλλη μια φορά, οι εξαγγελίες της Kυβέρνησης και της Περιφέρειας, επικυρώνουν κατά τον πιο αδιάψευστο τρόπο την δήλωση του πρωθυπουργού ότι τον ενδιαφέρει η επικοινωνία και όχι η ουσία. Κρίμα τους πανηγυρισμούς, λοιπόν, και την φιέστα που οργάνωσε η γραμματεία του υφυπουργού Ε.Ν. και Nησιωτικής Πολιτικής κ. Κ. Κατσαφάδου στις 21 Οκτώβρη 2021 στο λιμάνι της Αίγινας!
Οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του νησιού εν μέσω της νέας πανδημίας του κορωνοϊού θα πρέπει, κυρίως, να αρκεστούν πάλι στο με ευθύνη της Κυβέρνησης Μητσοτάκη υποστελεχωμένο από ιατρικό προσωπικό Κέντρο Υγείας και την υποτυπώδη λειτουργία του!

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ

-Να τηρηθούν οι εξαγγελίες του Υφυπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Κ .Κατσαφάδου, του Περιφερειάρχη κ. Γ. Πατούλη, της Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κ. Β. Μπόγρη, για την χρήση του πλωτού ασθενοφόρου αποκλειστικά για λόγους υγείας και όχι για άλλες υπηρεσιακές ανάγκες του Λ.Σ. Αίγινας.
-Να επιστρέψει το σκάφος Λ.Σ.1006 στην Αίγινα για την κάλυψη των υπηρεσιακών αναγκών του τοπικού Λ.Σ.
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ ΑΙΓΙΝΑΣ
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png
Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png