Αναφορά του Βουλευτή Ν. Μανωλάκου για το ενδεχόμενο παράτασης της προθεσμίας ίδρυσης Βιομηχανικών Ζωνών Υδατοκαλλιέργειας Π.Ο.Α.Υ.

Νικόλαος Μανωλάκος. Βουλευτής Α΄ Πειραιώς και Νήσων - Νέα Δημοκρατία. Δελτίο Τύπου.                                                                    

Ο Βουλευτής Α' Πειραιώς και Νήσων Νικόλαος Μανωλάκος, κατέθεσε  την 29/10/2021 Aναφορά, προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας στα πλαίσια του κοινοβουλευτικού ελέγχου, με θέμα την αντίθεση της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής, Φορέων Περιοχών με Υδατοκαλλιέργειες, στην παράταση της προθεσμίας ίδρυσης βιομηχανικών ζωνών υδατοκαλλιέργειας Π.Ο.Α.Υ.
Με την Aναφορά τίθεται υπόψη, η επιστολή της Π.Σ.Ε. Φορέων Περιοχών με Υδατοκαλλιέργειες, μεταξύ των οποίων και ο Πόρος, με την οποία απευθύνεται έκκληση για την μη ψήφιση της παράτασης της προθεσμίας ίδρυσης βιομηχανικών ζωνών υδατοκαλλιέργειας.
Ο κ. Μανωλάκος,   είχε εξ’ αρχής  ταχθεί στο πλευρό του Δήμου και των κατοίκων του Πόρου, ως προς το θέμα των υδατοκαλλιεργειών  με Αναφορά του στην Βουλή, την 20/10/2020 και συνεχίζει με τη νέα του αναφορά, ζητώντας να εξεταστούν οι λόγοι που αναφέρονται στην επιστολή και να γίνουν οι αναγκαίες διορθωτικές κινήσεις, προκειμένου να προστατευθούν περιβαλλοντικά οι αναφερόμενες περιοχές.

Ακολουθεί το κείμενο της αναφοράς:

ΑΝΑΦΟΡΑ

Προς: Τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας
Θέμα: «Αντίθεση της  Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής, Φορέων Περιοχών με Υδατοκαλλιέργειες, στην παράταση της προθεσμίας ίδρυσης βιομηχανικών ζωνών υδατοκαλλιέργειας»

Κύριε Υπουργέ,

Θέτω υπόψη σας,  το υπ’ αριθ. 2/11.10.2021 έγγραφο της Π.Σ.Ε. Φορέων Περιοχών με Υδατοκαλλιέργειες, με το οποίο εκφράζεται η αντίθεση της Επιτροπής, σε ενδεχόμενη παράταση της προθεσμίας ίδρυσης βιομηχανικών ζωνών υδατοκαλλιέργειας, για τους πολύ σοβαρούς λόγους που εκτίθενται στο έγγραφο.
Παρακαλούμε να ληφθούν υπόψη οι λόγοι αυτοί και να γίνουν οι αναγκαίες διορθωτικές κινήσεις, προκειμένου να προστατευθούν περιβαλλοντικά οι αναφερόμενες περιοχές

Ο Βουλευτής
Νικόλαος Μανωλάκος
Βουλευτής Α΄ Πειραιώς και Νήσων Ν.Δ.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png