Ευχαριστήρια επιστολή της Οργανωτικής του 10ου Αγώνα Δρόμου Ιωάννης Καποδίστριας.

Δελτίο Τύπου.
Έγινε και ο 10ος και επετειακός αγώνας δρόμου «Ιωάννης Καποδίστριας». Γέμισε το νησί της Αίγινας με αθλητές και θεατές, με φωνές και χειροκροτήματα. Νιώσαμε την ζωντάνια και αισιοδοξία των ημερών προ κορωνοϊού.

Ο ΟΑΚ Αίγινας ως διοργανωτής του αγώνα θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους αυτούς που πρόσφεραν στην πραγματοποίηση αυτού του γεγονότος. Την Περιφερειακή Ενότητα Νήσων με την Αντιπεριφερειάρχη κα Θεοδωρακοπούλου – Μπόγρη Βασιλική, τον Δήμο Αίγινας, την ΚΕΔΑ, τον ΔΑΟΑ, το Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας, το Λιμεναρχείο Αίγινας, το Λιμενικό Ταμείο, τους ραδιοερασιτέχνες, τους χορηγούς μικρούς και μεγάλους καθώς και τους χορηγούς επικοινωνίας, το Νοσοκομείο Άγιος Διονύσιος, τον γιατρό της διοργάνωσης, τους διασώστες της ΕΔΟΚ, την παρουσιάστρια του αγώνα κα Βίκυ Σπύρου, καθώς και την ψυχή του αγώνα, τους εθελοντές. Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαμε να φτάσουμε σε έναν ακόμα πετυχημένο αγώνα .

 Ο 10ος όμως έφυγε και ετοιμαζόμαστε πλέον για τον 11ο. Ραντεβού στις 23 Ιανουαρίου 2022, πιο δυναμικά και με περισσότερο κέφι και ζωντάνια. Σας θέλουμε όλους πλάι μας, να ανεβάσουμε τον πήχη ακόμα ψηλότερα. Να μην λείψει κανείς από αυτή την γιορτή για το νησί και τον τόπο μας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png