Δελτίο Τύπου. Το αγωνιστικό διήμερο του σαββατοκύριακου 6 και 7 Νοεμβρίου 2021 για το παιδικό τμήμα του Παναιγιναϊκού.



Παναιγιναϊκός. Δελτίο Τύπου.
Δυο παιχνίδια περιελάμβανε η αγωνιστική δράση  για το παιδικό τμήμα του Παναιγιναϊκού το διήμερο 6 και 7 Νοεμβρίου.

Στον πρώτο αγώνα το Σάββατο 6 Νοεμβρίου ο Παναιγιναϊκός φιλοξενήθηκε στο ανοιχτό γήπεδο του Πειραϊκού όπου μετά από ένα αμφίρροπο παιχνίδι ο Πειραϊκός επικράτησε με σκορ 43-38. Το παιχνίδι είχε ένταση και αγωνία σε όλη την διάρκεια του και κρίθηκε κυριολεκτικά στα τελευταία λεπτά όπου η αστοχία των παιχτών του Παναιγιναϊκού σε συνδυασμό με τη κακή διαιτησία οδήγησε στο τελικό αποτέλεσμα. Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο προπονητής της ομάδας του Παναιγιναϊκού εξέφρασε τα παράπονα του για τη διαιτησία ως προς τον μη καταλογισμό κρίσιμων φάουλ.

Όλοι οι παίχτες του Παναιγιναϊκού πάλεψαν μέχρι το τελευταίο λεπτό με τον Γιάννη Άρσο να ηγείται  σε επίθεση (20 πόντοι) κ άμυνα  και τους Λορέντζο Αντώνη, Πετούσι Δημήτρη  κ τα άλλα παιδιά να βοηθούν κυρίως στο αμυντικό κομμάτι.
Τα δεκάλεπτα:  14-14 , 12-6 , 11-13 ,6-6.
Οι πόντοι:  ΑΡΣΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ  20 , ΤΖΙΤΖΗΣ ΓΙΩΡΓΙΟΣ  2 , ΜΑΡΚΟ ΜΠΡΕΓΚΑ  2 , ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΤΟΥΣΙ  4 , ΛΟΡΕΤΖΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ  4 , ΜΑΡΓΑΡΩΝΗΣ  2 , ΛΟΥΣΚΑ ΣΑΜΠΑΝ  4 , ΜΑΡΙΟ ΠΕΤΟΥΣΙ 1 , ΚΥΡΙΟΠΟΥΛΟΣ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ , ΜΠΡΕΓΚΑ ΧΡΗΣΤΟ , ΧΑΙΡΙ ΟΡΦΕΑ
Τελικό σκορ: Παναιγιναϊκος – Πειραϊκός   43-38.
Στο δεύτερο παιχνίδι την Κυριακή 7 Νοεμβρίου ο Παναιγιναϊκός υποδέχτηκε τον Απόλλων Μοσχάτου, σε ένα παιχνίδι που η διαφορά δυναμικότητας φάνηκε από τα πρώτα λεπτά του αγώνα. Έτσι ο προπονητής της ομάδας Φ. Τζιτζης είχε την δυνατότητα να χρησιμοποιήσει και τους μικρότερους σε ηλικία παίχτες της ομάδας. Οι μικροί αθλητές της ομάδας του Παναιγιναϊκου πρόσφεραν όμορφο θέαμα , με ωραίες συνεργασίες , καλή άμυνα κ φαντασία στην επίθεση.
Το τελικό σκορ 77-28 δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης για την ανωτερότητα της νησιωτικής ομάδας.
Τα δεκάλεπτα: 23-2 , 22-7 , 22-5 , 10-2.
Οι Πόντοι:  ΑΡΣΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 33 (1ΤΡΙΠΟΝΤΟ), ΜΠΡΕΓΚΑ ΜΑΡΚΟ 2, ΜΠΡΕΓΚΑ ΧΡΗΣΤΟ 2, ΜΑΡΙΟ ΠΕΤΟΥΣΙ 2, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΤΟΥΣΙ 9, ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΖΙΤΖΗΣ 2, ΑΝΤΩΝΗΣ ΛΟΡΕΤΖΟΣ 5, ΚΥΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 8 (1 ΤΡΙΠΟΝΤΟ), ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΕΤΟΥΣΙ 4, ΛΟΥΣΚΑ ΣΑΜΠΑΝ 6, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΖΙΤΖΗΣ 2 , ΧΑΛΔΑΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΧΑΙΡΙ ΟΡΦΕΑ 2, ΜΑΡΓΑΡΩΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ.
Τελικό σκορ: Παναιγιναϊκός - Απόλλων Μοσχάτου  77-16.

Ηρακλής Δραπετσώνας – Παναιγιναϊκός 70-69.
Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι το Σάββατο 13 Νοεμβρίου ο Παναιγιναϊκός φιλοξενήθηκε από τον Ηρακλή Δραπετσώνας στο Κλειστό Κασιμάτειο.
Το παιχνίδι ήταν σκληρό με δυνατές άμυνες, πάθος αλλά κ πολύ ωραία καλάθια. Οι συνεχείς εναλλαγές στο σκορ και στα συναισθήματα έδωσαν ένα δυνατό ανταγωνιστικό άρωμα σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.
Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε κυριολεκτικά στο τελευταίο δευτερόλεπτο με μια βολή που ευστόχησαν οι γηπεδούχοι για να προηγηθούν 70-69 ενώ προηγουμένως ο Παναιγιναϊκός είχε ισοφαρίσει 69-69.
Όλοι οι αθλητές της νησιωτικής ομάδας έπαιξαν με πολύ πάθος και υπερέβαλλαν εαυτόν απέναντι σε μια ομάδα με πολύ ψηλότερους και ηλικιακά μεγαλύτερους παίχτες.
Συγκλονιστικός κ σε μεγάλη μέρα ο νεαρός καλαθοσφαιριστής του Παναιγιναϊκού  Γιάννης  Άρσος που τελείωσε το παιχνίδι με 46 πόντους 20 ριμπάουντ και 10 τελικές πάσες.  Άξιοι συμπαραστάτες ο Λορέντζος Αντώνης με πολύ πάθος στην άμυνα, ο Πετουσι Δημήτρης με κρίσιμα καλάθια, ο Λουσκα Σαμπαν με πολύ τρέξιμο, αλλά κ όλα τα  παιδιά προσέφεραν στην άμυνα ιδίως στο κρίσιμο τελευταίο δεκάλεπτο.
Τα δεκάλεπτα: 21-16, 16-25, 19-12, 14-19.
Οι πόντοι:  ΑΡΣΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ  46 (4 ΤΡΙΠΟΝΤΑ),  ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΤΟΥΣΙ 9, ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΕΤΟΥΣΙ 2, ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΖΙΤΖΗΣ 2, ΧΑΙΡΙ ΟΡΦΕΑ 2, ΚΥΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 2, ΜΑΡΙΟΣ ΝAΚΕ, 2, ΜΑΡΓΑΡΩΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΛΟΥΣΚΑ ΣΑΜΠΑΝ 2, ΛΟΡΕΤΖΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ 2.
Τελικό σκορ: Ηρακλής Δραπετσώνας- Παναιγιναϊκός 70-69.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png