Δελτίο Τύπου της δημοτικής παράταξης "Αίγινα Μπορείς" για την απώλεια του Γιάννη Πούντου.

Δημοτική Παράταξη "Αίγινα Μπορείς". Δελτίο Τύπου.
Ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "Αίγινα Μπορείς" Παναγιώτης Κουκούλης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και τα μέλη της, εκφράζουμε την βαθύτατη θλίψη μας για τον αδόκητο θάνατο του στελέχους της παράταξής μας Γιάννη Πούντου.

Εκφράζουμε επίσης τα θερμά συλλυπητήρια όλων μας στην Σύζυγο, τον Γιο του και τους λοιπούς οικείους του.

Ο Γιάννης Πούντος υπήρξε ένας αγαπητός και δημιουργικός Δάσκαλος, ένας καθοριστικός παράγοντας στην προαγωγή της δημόσιας παιδείας στην Αίγινα.

Με την ενεργό συμμετοχή του στα κοινά του νησιού μας για πολλά χρόνια, υπήρξε ταυτόχρονα και ξεχωριστή προσωπικότητα της δημόσιας ζωής, ένας σωστός και δημιουργικός Πολίτης.

Διετέλεσε μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου από το 2007 μέχρι σήμερα. Ήταν από τους εμπνευστές και θεμελιωτές της δημοτικής παράταξης «Αίγινα – Κίνηση Ευθύνης» που είχε την διοίκηση του Δήμου την τετραετία 2007-2010. Από τις θέσεις του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και του Αντιδημάρχου διακρίθηκε για την αποτελεσματικότητα και την προσφορά του.

Πάνω απ’ όλα, διακρίθηκε και εκτιμήθηκε από όλους τους πολίτες για τη σύνεση, το ήθος, τον ήπιο λόγο και την προσήλωση στις αξίες της δημοκρατίας και του διαλόγου.

Με αυτά τα χαρακτηριστικά, ο φίλος και συνεπής συνοδοιπόρος μας Γιάννης Πούντος, θα συνοδεύει τη μνήμη μας για πάντα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png