Ανακοίνωση του Γενικού Λυκείου Αίγινας για την απώλεια του Γιάννη Πούντου.

Ως σχολική κοινότητα του Γενικού Λυκείου Αίγινας, με ανείπωτη θλίψη ανακοινώνουμε την αιφνίδια εκδημία του εξαιρετικού συναδέλφου μας Ιωάννη Πούντου, ο οποίος υπηρέτησε στο σχολείο μας ως καθηγητής φυσικών επιστημών από το 1996 έως το 2021, αφήνοντας πίσω του ένα σημαντικό έργο προσφοράς τόσο σε εκπαιδευτικά θέματα όσο και σε κοινωνικά και πολιτιστικά ζητήματα του τόπου μας.

Άνθρωπος αξιαγάπητος και σπουδαίος επιστήμονας, τα τελευταία δέκα χρόνια διηύθυνε με συνέπεια και εργατικότητα το σχολείο μας, το οποίο και ανέδειξε σε ιδιαιτέρου ενδιαφέροντος εργαστήριο φυσικών επιστημών (μετεωρολογικός σταθμός, σεισμογράφος, τακτικά μαθήματα και συνέδρια της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών κ.α.). Στην εκπαιδευτική του καριέρα έχαιρε ιδιαίτερης εκτίμησης και σεβασμού από την εκπαιδευτική και μαθητική κοινότητα.

Εξαιτίας του θλιβερού αυτού γεγονότος, ανακοινώνουμε ότι τη Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021, το σχολείο θα παραμείνει κλειστό και η σημαία μεσίστια ως ένδειξη πένθους. Επίσης, αποφασίσαμε ότι αντί στεφάνου θα καταθέσουμε ποσό στο νοσοκομείο του Αγίου Διονυσίου στην μνήμη του αγαπημένου μας συναδέλφου σύμφωνα με την επιθυμία της οικογένειας του.
                                             
 Ο Διευθυντής
 και ο σύλλογος διδασκόντων του Γενικού Λυκείου Αίγινας


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png