Η δημοτική παράταξη "Αίγινα Ώρα Συνεργασίας" για την απώλεια του Γιάννη Πούντου.

Αίγινα Ώρα Συνεργασίας. Δελτίο Τύπου.
Με βαθιά θλίψη πληροφορηθήκαμε την απώλεια του συμπατριώτη μας Γιάννη Πούντου. Ήταν ένα παράδειγμα προσωπικότητας που πρόσφερε από σημαντικές αυτοδιοικητικές θέσεις ευθύνης στην τοπική κοινωνία και υπήρξε παράδειγμα λαμπρού οικογενειάρχη και ευγενούς πολίτη.
Πέρα όμως από όλα τα πιο πάνω, υπήρξε εκπαιδευτικός με πολύχρονη προσφορά στις γενιές των παιδιών μας που κοντά του βρήκαν μια πυξίδα μόρφωσης και επαγγελματικού προσανατολισμού στις τρυφερές εφηβικές ηλικίες.
Όλοι εμείς που είχαμε την τύχη να τον γνωρίσουμε και να συνεργασθούμε μαζί του, θα θυμόμαστε πάντοτε το χαμόγελο της ικανοποίησης όταν τα παιδιά του ΓΕΛ της Αίγινας, είχαν πρόοδο κι επιτυχίες.
Στην οικογένειά του, εκφράζουμε συμπαράσταση στο βαρύ της πένθος. Οι παρακαταθήκες της αξιοπρέπειας, της δημιουργικότητας και της προσφοράς είμαστε βέβαιοι ότι θα συνοδεύουν το γιό του.


Φίλιππος Τζίτζης
Επικεφαλής της Παράταξης
Αίγινα Ώρα Συνεργασίας


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png