Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ- Π.Σ. Αίγινας για τις "επιθέσεις" σε πανό που τοποθετεί.

Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ- Π.Σ. Αίγινας. Δελτίο Τύπου.
Για άλλη μια φορά  καταγγέλλουμε στον λαό της Αίγινας και στους επισκέπτες φίλους μας, την καταστροφή του πανό που καλούσε τους πολίτες να στηρίξουν την τοπική αγορά της Αίγινας.

Δυστυχώς είναι η τρίτη «επίθεση» που ενεργείται αυτή την περίοδο εις βάρος  της Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ -Π.Σ Αίγινας (οι προηγούμενες έγιναν στις 18/6 στον Μεσαγρό από όπου εκλάπη το πανό μας με θέμα την παιδεία, στις 3/9 και 4/12 κατέστρεψαν το πανό που έχει αναρτηθεί απέναντι από το Δημοτικό στάδιο της Αίγινας).

 Χθες 4/12,για άλλη μια φορά  κάποιος/οι αφαίρεσαν το σήμα του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ ΑΙΓΙΝΑΣ, από το πανό που έχει αναρτηθεί απέναντι από το Δημοτικό στάδιο της Αίγινας, με το οποίο  καλεί τους πολίτες της Αίγινας «να κάνουν τις αγορές τους από τα καταστήματα του νησιού μας και από τους τοπικούς παραγωγούς, γιατί αυτό που έχουμε στη ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΡΙΣΗ είναι ο ένας τον  άλλον».

Η συγκεκριμένη ενέργεια, από όπου κι αν έγινε, το μόνο που αποδεικνύει είναι πόσο "ενόχλησε" και συνεχίζει να "ενοχλεί" η μεγάλη μάχη που δίνει η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Αίγινας, για τα τοπικά προβλήματα, την πανδημία, την ακρίβεια, τη Δημοκρατία.

Ενημερώνουμε ότι τέτοιες ενέργειες δεν μας πτοούν, ούτε το λαό του νησιού μας, με τον οποίο έχουμε άρρηκτους φιλικούς δεσμούς.

Με μεγαλύτερο πείσμα,  τα μέλη, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ- Π.Σ Αίγινας και οι φίλοι του, δίνουμε απάντηση στην προσπάθεια της κυβέρνησης και των "φερέφωνων" της να μην ακούγεται η φωνή μας.

Καλούμε τους δημοκρατικούς πολίτες, τους επαγγελματικούς συλλόγους του νησιού και τα κόμματα να πάρουν θέση και να καταδικάσουν τέτοια φαινόμενα. Πιστεύουμε ότι το σύνολο των δημοκρατικών πολιτών, ανεξαρτήτου πολιτικής ένταξης-εκτός μιας ελαχιστότατης μειονότητας που κι αυτή βρήκε τη θέση της στο σκοτάδι- θα απομονώσει αυτούς που προβαίνουν σε τέτοιες φασιστικές ενέργειες.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png