Νίκος Μανωλάκος: "Να αποσυρθεί η διάταξη του άρθρου 73, για τις υδατοκαλλιέργειες".

Δελτίο Τύπου.
Ο Βουλευτής Α' Πειραιώς και Νήσων, Νικόλαος Μανωλάκος, χθες στην Ολομέλεια της Βουλής, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του Υπουργείου Υγείας για την αντιμετώπιση της πανδημίας, εξέφρασε τη διαφωνία του, ζητώντας να αποσυρθεί η διάταξη του άρθρου  73, με την οποία παρατείνεται κατά ένα έτος η προθεσμία για την θεσμοθέτηση Περιοχών Οργανωμένης Ανάπτυξης Υδατοκαλλιεργειών, καθόσον έπρεπε να είχε προηγηθεί και να είχε γίνει το γενικό θαλάσσιο χωροταξικό πλαίσιο και να προβλεφθεί ως αναγκαία η σύμφωνη γνώμη της τοπικής αυτοδιοίκησης στη διαδικασία οργανωμένης ανάπτυξης υδατοκαλλιεργειών για ένα λόγο: Ορισμένες τοπικές κοινωνίες δεν το επιθυμούν, ή επιθυμούν ήπια ανάπτυξη.

Ο Αντιστράτηγος ε.α. τόνισε ότι: "Ο Σαρωνικός κινδυνεύει να γίνει μια μεγάλη περιοχή υδατοκαλλιεργειών. Να αποσυρθεί, η διάταξη 73.  Αν υπήρχε ψηφοφορία κατ΄ άρθρο θα την καταψήφιζα"
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png
Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png