Δελτίο Τύπου Παράταξης "Αίγινα Πρώτη Πρωτεύουσα" για τα Διοικητικά Συμβούλια σε ΚΕΔΑ, Δ.Λ.Τ. και ΔΑΟΑ.

"Αίγινα Πρώτη Πρωτεύουσα". Δελτίο Τύπου.
Χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις η διοίκηση του Δήμου, με ένα μέρος της εναπομείνουσας αντιπολίτευσης επέλεξαν τα νέα προεδρεία καθώς και τα διοικητικά συμβούλια των Νομικών Προσώπων και Οργανισμών του Δήμου Αίγινας.

Η Δημοτική Παράταξη "Αίγινα Πρώτη Πρωτεύουσα" στέκεται με ιδιαίτερο προβληματισμό και απογοήτευση όσον αφορά τις συνθέσεις σε ΚΕΔΑ, Δ.Λ.Τ. και ΔΑΟΑ καθώς από την λειτουργία τους κρίνεται η πορεία των θεμάτων του Πολιτισμού, Αθλητισμού αλλά και της εν γένει Ανάπτυξης του νησιού μας, για τα επόμενα δύο χρόνια.

Πραγματικά δεν περιμέναμε τίποτα... διαφορετικό από αυτά που είδαμε και ακούσαμε στο "αξέχαστο" Δ.Σ. της 4/1/2022, το οποίο θα μείνει στην ιστορία ως ένα υπόδειγμα Αυτοδιοικητικού "ξεπεσμού" και αποστροφής.

Από την μια η διοίκηση και εν προκειμένω ο κ. Δήμαρχος προσπάθησαν και το πέτυχαν (ελέω του χείριστου νόμου της κυβερνησιμότητας) να "ανακατέψουν την τράπουλα" και με τα ίδια πρόσωπα, αλλάζοντας τους απλά λίγο τις θέσεις, να διατηρήσουν τις ισορροπίες και να "θεμελιώσουν" την δημοτική τους ομάδα ενόψει των δημοτικών εκλογών του 2023.

Παράλληλα χρησιμοποίησαν ημετέρους ώστε τα Νομικά πρόσωπα και οι Οργανισμοί να είναι "απόρθητα κάστρα" ελεγχόμενα από παλιές καλές παρέες...

Με... παλιά υλικά δεν φτιάχνεις "σπίτι" κύριε Δήμαρχε εκτός αν έχετε αποφασίσει ήδη 21 μήνες πριν τις Δημοτικές Εκλογές του 2023 να κατατάξετε τον εαυτό σας στην κατηγορία του... απερχόμενου.
Από την άλλη η εναπομείνουσα "αντιπολίτευση" έσπευσε να ισχυροποιήσει το σενάριο της φημολογούμενης συμφωνίας "σε όλα" μεταξύ μείζονος και ελάσσονος αντιπολίτευσης, μόνο που δεν φάνηκαν καθόλου "διαβασμένοι", ούτε καν συνεννοημένοι σωστά μεταξύ τους.

Με ισχυρές και ηχηρές απουσίες με νόημα, οι άλλοτε κραταιές παρατάξεις των δυο πρώην Δημάρχων μας άφησαν την εντύπωση πως πολύ γρήγορα θα κατατάξουν εαυτούς στο "χρονοντούλαπο" της Αυτοδιοικητικής Ιστορίας του νησιού.

Μοναδικές φωτεινές εξαιρέσεις στο εν λόγω Δ.Σ. οι παρατάξεις των κ.κ. Παντ. Μεθενίτη και Παν. Ηλία που με σεβασμό στον θεσμό κράτησαν ξεκάθαρες αποστάσεις από τις ανωτέρω διεργασίες και "μαγειρέματα".
Η παράταξη μας ανησυχεί λοιπόν ιδιαιτέρως για το τι μέλλει γενέσθαι στα μεγάλα θέματα του νησιού μας και θεωρεί δυστυχώς πως ο Πολιτισμός, η Παιδεία, ο Αθλητισμός και η Ανάπτυξη του νησιού θυσιάστηκαν για μια ακόμη φορά στο βωμό της μικροπολιτικής, της διατήρησης πολιτικών και αυτοδιοικητικών ισσοροπιών και απευθείας ανάθεσης θέσεων σε ημετέρους. Κρίμα.

Νίκος Ευστ. Αλεξίου, Υποψήφιος Δήμαρχος "Αίγινα Πρώτη Πρωτεύουσα"
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png
Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png