Φίλιππος Τζίτζης. Ευχαριστήρια επιστολή προς την Επιτροπή Αίγινα 2021.

Αίγινα Ώρα Συνεργασίας. Δελτίο Τύπου.
Θα θέλαμε να δώσουμε τα συγχαρητήριά μας στην Επιτροπή Αίγινα 2021 για όλες τις εκδηλώσεις της για τα 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση. 

Θα θέλαμε να δώσουμε τα εύσημα και τις ευχαριστίες μας στον πρόεδρο της Επιτροπής κο Μανώλη Κοττάκηπου, θυμίζουμε, ψηφίστηκε ομόφωνα από το δημοτικό συμβούλιό Αίγινας, Εύσημα και ευχαριστίες πρέπει επίσης να απευθύνουμε επίσης στην πρόεδρο της ΚΕΔΑ κα Μαίρη Κουκούλη,τον πατέρα Εμμανουήλ Γιαννούλη, την κα Σίλα Αλεξίου, τον κο Γιάννη Προβή, τον πρώην δήμαρχο κο ΣάκηΣακκιώτη, το δημοτικό σύμβουλο κο Νεκτάριο Λεούση , τον κο Γεώργιο Μπήτρο, τον κο Διονύση Καλαμάκη, την κα Προνόη Θεολογίδου, την κα Κωνσταντίνα Χατζίνα, και φυσικά τον κο Γεώργιο Καλόφωνο.

Όλες οι εκδηλώσεις που πραγματοποίησε η Επιτροπή Αίγινα 2021 ανέβασαν πραγματικά την πρώτη πρωτεύουσα του νεότερου ελληνικού κράτους, την Αίγινά μας.

Δυστυχώς το δρώμενο της άφιξης του Ιωάννη Καποδίστρια στην Αίγινα δεν πραγματοποιήθηκε,ίσως λόγω της πανδημίας , ή λόγω κάποιων δυνάμεων στο νησί μας που δεν θέλουν να γίνονται εξωστρεφή πράγματα και εκδηλώσεις.

Τους βόλεψε τελικά να μην γίνει το δρώμενο το 2021

Είναι νωπές ακόμα οι παρεμβάσεις δήθεν παραγόντων του τόπου μας για τη μείωση της χρηματοδότησης του δρωμένου από την Περιφέρεια Αττικής.

Η επόμενη μέρα, για τα επόμενα έτη.
Έχουμε ήδη καταθέσει πρόταση για τα 200 χρόνια από την άφιξη του Ιωάννη Καποδίστρια στην Αίγινα τον Ιανουάριο του 1828. Ελπίζουμε κάποια στιγμή στον τόπο μας να αξιοποιούνται όλες οι δυνάμεις και όλες οι προτάσεις από όπου και αν προέρχονται, για το κοινό καλό της Αίγινας.

Δεν έχει σημασία αν αυτός που προτείνει βρίσκεται στην τοπική σκηνή η την κεντρική σκηνή,και δεν εννοούμε βέβαια τη σκηνή του… δημοτικού Θεάτρου Αίγινας.

Φίλιππος Τζίτζης
Επικεφαλής της Παράταξης
Αίγινα Ώρα Συνεργασίας
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png
Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png