Ανακοίνωση για επιβεβαιωμένα κρούσματα Covid 19 στο ΓΕΛ Αίγινας. Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουν οι μαθητές.


Από το Γενικό Λύκειο Αίγινας λάβαμε την ακόλουθη ανακοίνωση, σχετικά με επιβεβαιωμένα κρούσματα covid 19 και τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουν οι μαθητές:

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Η ανακοίνωση του ΓΕΛ Αίγινας:

Χτες, Παρασκευή 21/01/2022, από το απόγευμα και μέχρι το βράδυ, αφού υποβλήθηκαν σε rapid ή μοριακό τεστ, 4 μαθητές του σχολείου μας βρέθηκαν θετικοί στον κορονοιό.Τα τμήματα στα οποία έκαναν μάθημα ήταν τα εξής: Β3, Β ΑΝΘΡ.1, Γ3, Γ ΑΝΘΡ.2 & ΓΘΕΤ ΥΓ.

Οι ανεμβολίαστοι μαθητές των τμημάτων αυτών πρέπει να μεταβούν σήμερα Σάββατο 12:00_14:00 στο Κέντρο Υγείας για να υποβληθούν σε rapid test, τις επόμενες 3 ημέρες πρέπει να κάνουν self test και τέλος την Τετάρτη 26/02/2022 την ίδια ώρα 12:00-14:00 πρέπει να μεταβούν και πάλι στο Κέντρο Υγείας για ένα ακόμα rapid test.

Οι εμβολιασμένοι μαθητές των τμημάτων αυτών πρέπει να κάνουν τρία self tests, ένα το Σάββατο 22/01/2022, ένα τη Δευτέρα 24/01/2022 και ένα την Τετάρτη 26/02/2022.

Όσο τα αποτελέσματα των τεστ βγαίνουν αρνητικά μπορούν να έρχονται κανονικά στο σχολείο, τηρώντας αυστηρά τα μέτρα προστασίας. Σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος επικοινωνούν άμεσα με το σχολείο για νέες οδηγίες.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png