Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ- Π.Σ. Αίγινας. Συμβολική επίσκεψη διαμαρτυρίας για τα οχυρά της Πέρδικας.

Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ- Π.Σ. Αίγινας. Δελτίο Τύπου.
Η Ο.Μ. Σύριζα-Π.Σ. Αίγινας με την παρουσία μελών και φίλων της, πραγματοποίησε συγκέντρωση-διαμαρτυρία στο λιμάνι της Πέρδικας, το πρωί της Κυριακής 13-2-2022.
Τα μέλη της οργάνωσης μοίρασαν ανακοινώσεις, ανάρτησαν πανό και επισκέφτηκαν  το χώρο των οχυρών.
 
Η Ο.Μ. Σύριζα-Π.Σ. Αίγινας δηλώνει, ότι  όπως αποτράπηκε η  προκήρυξη για εκμετάλλευση του χώρου το  2014 (με κυβέρνηση Σαμαρά), από την κινητοποίηση της τοπικής κοινωνίας και τις πρωτοβουλίες της οργάνωσής μας και των βουλευτών του  ΣΥΡΙΖΑ, έτσι θα ανατραπεί και το σημερινό  απαράδεκτο σχέδιο κερδοσκοπικής επένδυσης με  μακροχρόνια ενοικίαση (99 χρόνια), του  χώρου των οχυρών της Πέρδικας, σχέδιο που είναι προάγγελος μιας γενικότερης πολιτικής της κυβέρνησης Μητσοτάκη για ξεπούλημα της κρατικής περιουσίας, στο όνομα της δήθεν οικονομικής ανάπτυξης της χώρας.

Μερικά κόμματα δεν έχουν τη γενναιότητα να αναγνωρίσουν όταν κάτι καλό γίνεται στον τόπο, όπως η ρύθμιση για τα οχυρά που έκανε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ το 2015, αρνούνται τα πάντα, κρατούν ίσες αποστάσεις ακόμα και όταν έχουν απέναντι τους την κυβέρνηση της ΝΔ. Δικαίωμα τους, μόνο που το λογαριασμό τον πληρώνει ο τόπος και ο κόσμος.
Δεν στεκόμαστε σε αυτό, αντιθέτως απευθύνουμε κάλεσμα:

Για να ανατραπεί  το σχέδιο, χρειάζεται η  κινητοποίηση όλης της τοπικής κοινωνίας, έτσι ώστε τα οχυρά της Πέρδικας- ο ιστορικός χώρος που είναι από τα πιο σημαντικά παράκτια οχυρά της Μεσογείου-  να αποδοθεί στην Τοπική κοινωνία, για τη δημιουργία   χώρου ιστορικής μνήμης.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png
Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png