Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας από την "Ευρωγνώση Αίγινας".


Ευρωγνώση Αίγινας. Δελτίο Τύπου.
Στο Retro café έγινε η κοπή της βασιλόπιτας της σχολής Ευρωγνώση Αίγινας την Κυριακή 06 Φεβρουαρίου με μεγάλη συμμετοχή παιδιών και γονέων.

Η διευθύντρια της σχολής κα Βάρτζελη Κατερίνα ευχήθηκε Καλή Χρονιά 2022 με υγεία για όλους, ευτυχία, γνώση και δημιουργία. Οι ακαδημαϊκοί καθηγητές της σχολής Αγγλικών, Γαλλικών, Ισπανικών, Γερμανικών, Ιταλικών και Ρώσικων βρίσκονταν εκεί διασκεδάζοντας με τα παιδιά μοιράζοντας πολλά  πλούσια δώρα από τοπικά καταστήματα, δωροεπιταγές αλλά και πακέτα βιβλίων από τον Όμιλο Ευρωγνώση  για την επόμενη χρονιά.



Επίσης έγινε διαγωνισμός ζωγραφικής με θέμα «το bulling στο σχολείο και στον αθλητισμό» όπου συμμετείχαν τα παιδιά ηλικιών 6 έως 15. Πιστεύοντας ότι αυτό το θέμα πρέπει να συζητηθεί από όλες τις ηλικίες των μαθητών.

Ευχαριστούμε τον κ. Χελιώτη Χρήστο για τη φιλοξενία και τον υπέροχο καφέ, τον κ. Πούντο Φώτη για τη νοστιμότατη βασιλόπιτα, το κατάστημα Γερμανός και το κατάστημα Admiral.
Φυσικά, καλύφθηκαν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα προς  Covid-19 από όλους ρους παρευρισκόμενους.

Επίσης, ευχαριστούμε θερμά την κα. Κανελλά Τιτίνα που μας παραχώρησε τον εξώστη του χειμερινού κινηματογράφου TITINA για τους μαθητές  του Proficiency Μαΐου 2022 για την προβολή της ταινίας Death on the Nile στα πλαίσια εξάσκησης επιλογής θέματος έκθεσης του επιπέδου Proficiency -C2.

Η Ευρωγνώση είναι πάντα κοντά σας για τη σωστή εκπαίδευση των παιδιών σας.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png