Νικόλαος Μανωλάκος. Ανάγκη να παραταθεί η πολεοδομική εξυπηρέτηση των Νησιών της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά από τον Δήμο Πειραιά.

Νικόλαος Μανωλάκος Βουλευτής Ν.Δ  Α΄ Πειραιώς και Νήσων. Δελτίο Τύπου.
Ο Βουλευτής Α' Πειραιώς και Νήσων Νικόλαος Μανωλάκος, κατέθεσε σήμερα 23/02/2022 Αναφορά, προς τον Υπουργό Εσωτερικών, στα πλαίσια του κοινοβουλευτικού ελέγχου, με θέμα : «Αίτημα των Δήμων Κυθήρων, Σπετσών και Αγκιστρίου περί παράτασης της προθεσμίας παροχής διοικητικής υποστήριξης από την Υ.Δομ. του Δήμου Πειραιά»
Με την Αναφορά τίθεται υπόψη η επιστολή των Δημάρχων Κυθήρων, Σπετσών και Αγκιστρίου με τις οποίες ζητείται να παράταση της εξυπηρέτησης των δημοτών τους από την Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Πειραιά, που λήγει την 28η Φεβρουαρίου 2022.
Ο κ. Μανωλάκος ζήτησε, να εξεταστεί το αίτημα με την δέουσα προσοχή και να γίνει δεκτό για όλους τους Δήμους των νησιών της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά, άλλως οι επιπτώσεις στις τοπικές κοινωνίες και οικονομίες, συνεπεία της αδυναμίας έκδοσης οικοδομικών αδειών, θα είναι μεγάλες.

Ακολουθεί το κείμενο της Αναφοράς

Πειραιάς, 23/02/2022
Αναφορά

Προς:  Τον Υπουργό Εσωτερικών
Θέμα: "Αίτημα των Δήμων Κυθήρων, Σπετσών και Αγκιστρίου περί παράτασης της προθεσμίας παροχής διοικητικής υποστήριξης από την Υ. Δομ. του Δήμου Πειραιά"

Κύριε Υπουργέ,
Σάς υποβάλλω συνημμένες τις υπ’ αριθ. Πρωτ. 563/15-02-2022, 378/16-02-2022 και 456/17-02-2022 επιστολές των Δημάρχων Κυθήρων, Σπετσών και Αγκιστρίου  αντιστοίχως, με τις οποίες απευθύνεται έκκληση για παράταση της εξυπηρέτησης των δημοτών τους από την Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Πειραιά, που λήγει την 28η Φεβρουαρίου 2022.
Παρακαλώ, όπως αντιμετωπίσετε το ζήτημα αυτό με τη δέουσα ευαισθησία και ικανοποιήσετε το αίτημα των Δημάρχων των νησιών αυτών αλλά και των λοιπών νησιωτικών Δήμων, που, ομοίως, υποστηρίζονται διοικητικά, ως προς την συγκεκριμένη υπηρεσία, από τον Δήμο Πειραιά, δίνοντας την σχετική παράταση, μέχρις ότου καταστεί εφικτή η κατά τόπους δημιουργία αυτόνομων Υ.ΔΟΜ., που καθυστέρησε, συνεπεία της πανδημίας, άλλως, οι επιπτώσεις στις τοπικές κοινωνίες και οικονομίες, συνεπεία της αδυναμίας έκδοσης οικοδομικών αδειών θα είναι μεγάλες.

Ο Αναφέρων
Νικόλαος Μανωλάκος
Βουλευτής Ν.Δ  Α΄ Πειραιώς και Νήσων
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png
Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png