Συνεχίζεται το επισιτιστικό πρόγραμμα ΤΕΒΑ. Στις 11/03/2022 η διανομή στην Αίγινα.

Σύμφωνα με Δελτίο Τύπου που εξέδωσε σήμερα η Περιφέρεια Αττικής, συνεχίζεται τον Μάρτιο 2022 το πρόγραμμα διανομής τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, από την Περιφέρεια Αττικής, σε 9.732 οικογένειες που διαμένουν σε Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιώς και Νήσων, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD). Στις 11/03/2022 η διανομή στην Αίγινα.

Το πρόγραμμα μπορεί να τροποποιηθεί λόγω έκτακτων καταστάσεων. Σε κάθε περίπτωση οι ωφελούμενοι ειδοποιούνται απευθείας από τον Δήμο τους. Να σημειωθεί πως οι διανομές θα πραγματοποιηθούν τηρώντας αυστηρά τους κανονισμούς ατομικής υγιεινής και τις οδηγίες – μέτρα προστασίας της Δημόσιας Υγείας για την πρόληψη της διασποράς του νέου κορωνοϊού COVID-19, που έχουν τεθεί από την Κείμενη Νομοθεσία, αναφέρει το Δελτίο Τύπου της Περιφέρειας Αττικής.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png