Ψήφισμα της Ένωσης Δημάρχων Αττικής για την Ουκρανία.

Ψήφισμα της Ένωσης Δημάρχων Αττικής.
Ο Ελληνισμός έχοντας ζήσει τα τελευταία 100 χρόνια, την φρίκη του πολέμου (1940) το δράμα του ξεριζωμού (1922) και την βαρβαρότητα του εισβολέα κατακτητή (1974) καταδικάζει απερίφραστα την εισβολή στην Ουκρανία και τον απεχθή πόλεμο.
Τα δικαιώματα των μειονοτήτων και η ασφάλεια των κρατών, που είναι απόλυτα σεβαστά και επιβεβλημένα, διασφαλίζονται μέσα από τις Διεθνείς Συνθήκες, τους Διεθνείς Οργανισμούς και τον διάλογο.
Η χρήση όπλων, δεν μπορεί να έχει θέση πλέον στον παγκόσμιο χάρτη, για τον πρόσθετο λόγο ότι μια σπίθα μπορεί με τα διατιθέμενα μέσα, να σπείρει τον όλεθρο και να οδηγήσει σε ένα νέο Παγκόσμιο Πόλεμο.
Σύμφωνα με τα παραπάνω, οι Αιρετοί της Αυτοδιοίκησης ενώνουν την φωνή τους με όσους μιλούν την γλώσσα της υπευθυνότητας, της λογικής, της σωφροσύνης και της μετριοπάθειας.
Παράλληλα στέκονται αλληλέγγυοι και στηρίζουν κάθε προσπάθεια και πρωτοβουλία που μπορεί να απαλύνει το δράμα των χιλιάδων προσφύγων, αυτού του πολέμου.
Το Διοικητικό Συμβούλιο
ΕΝΩΣΗΣ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png