Φωτογραφικό Εργαστήρι Αίγινας. Ολοκληρώθηκε ο 1ος Ελεύθερος Διαδικτυακός Διαγωνισμός Φωτογραφίας.

Φωτογραφικό Εργαστήρι του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας "O Καποδίστριας". Δελτίο Τύπου.
Ο 1ος Ελεύθερος Διαδικτυακός Διαγωνισμός Φωτογραφίας με θέμα "Ανθισμένες Αμυγδαλιές'' ολοκληρώθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία από το Φωτογραφικό Εργαστήρι του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας "O Καποδίστριας".

Είχαμε την χαρά να συμμετέχουν 74 φωτογράφοι με 164 φωτογραφίες. Η διάρκειά του ήταν 17 Φεβρουαρίου έως 6 Μαρτίου 2022 και όπως ανακοινώσαμε, η θεματολογία των διαγωνισμών θα είναι πάντα επίκαιρη, θα έχει σχέση με τα γεγονότα, τις εποχές, τον χρόνο και τον τόπο και θα γίνεται σε ''Ανύποπτο και Ύποπτο χρόνο''.

Επιλέξαμε τις 10 καλύτερες φωτογραφίες και ελπίζουμε αυτό το φωτογραφικό ταξίδι να ήταν πράγματι "Ανθισμένο''.

Το βραβείο της καλύτερης φωτογραφίας σύμφωνα με την κρίση των μελών του εργαστηρίου κέρδισε η φωτογραφία της Ingrid Bergsdottir με τίτλο ''Η αμυγδαλιά και το αγόρι Αίγινα''.

Το βραβείο της φωτογραφίας με τις περισσότερες προτιμήσεις (like) κέρδισε η φωτογραφία του Klement Sina με 75 like, τα βραβεία είναι δύο υπέροχα λευκώματα προσφορά από το βιβλιοπωλείο Λυχνάρι στην Αίγινα''.

Το Φωτογραφικό Εργαστήρι του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας ο Καποδίστριας ξεκίνησε την άνοιξη του 2008 με την επιμέλεια του φωτογράφου Άρη Παύλου. Εκτός από μαθήματα διοργανώνει και πολλές δράσεις (εκθέσεις, cheap photo art, εξορμήσεις, σεμινάρια.

Μία καινούργια δράση είναι και οι ''Φωτογραφικοί Διαγωνισμοί'' που θα γίνονται μόνο διαδικτυακά με ελεύθερη συμμετοχή φωτογράφων από όλη την Ελλάδα καθώς και αριθμό φωτογραφιών.


Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png