Μαθήματα ιστιοπλοΐας στο Aegean Sailing School, μόνο για Αιγινήτες.

Aegean Sailing School. Δελτίο Τύπου.
Ως καινούργιοι  ιδιοκτήτες του Aegean Sailing School (Σχολή Ιστιοπλοΐας Αιγαίου), από τον Μάιο του 2021, θέλουμε να προσφέρουμε στον κόσμο της Αίγινας την δυνατότητα να μάθουν ιστιοπλοΐα.
 
Το κόστος είναι €350 ανά εβδομάδα αποκλειστικά και μόνο για Αιγινήτες και συμπεριλαμβάνει όλα τα έξοδα εκτός τα βραδινά γεύματα και ότι ποτά που θα αγοράσετε στην στεριά.  Έχουμε κενές θέσεις σε μαθήματα σε αναχωρήσεις 27 Φεβρουαρίου και όλες τις Κυριακές μέχρι τις 22 Απριλίου (εκτός 28/3/22).

Τα μαθήματα αρχίζουν στις 17.00 και τελειώνουν την Παρασκευή το απόγευμα.  Φεύγετε από το λιμάνι της Αίγινας την Δεύτερα το πρωί με ένα από τα σκάφη μας, τέσσερεις συμμαθητές και τον σκίπερ/καπετάνιο που θα είναι και ο δάσκαλος σας.

Στο τέλος της εβδομάδας θα έχετε μάθει αρκετά για θα πιστοποιηθείτε ως «Ικανό μέλος πληρώματος» (Competent Crew), «Καπετάνιος Ημέρας» (Day Skipper) ή «Καπετάνιος Ακτογραμμής» (Coastal Skipper) διαπιστευμένοι από το Royal Yachting Association (RYA) του οποίου τα διπλώματα αναγνωρίζονται παγκοσμίως.  Κάποια από τα μαθήματα απαιτούν εκμάθηση θεωρίας προτού ξεκινήσετε και να ξέρετε οτι  τα μαθήματα γίνονται στα αγγλικά, και τα θεωρητικά και πάνω στα σκάφη.  

Κάθε χρόνο σκοπεύουμε να προσφέρουμε αυτά τα μαθήματα στην αρχή και στο τέλος της σαιζόν, οπότε αν δεν μπορείτε τώρα, ίσως την επόμενη φορά!  Ελάτε στο γραφείο, πάρτε τηλέφωνο (22970-25852) ή στείλτε μας μέιλ αν ενδιαφέρεστε.  (Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png