ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Αίγινας: "Τιμούμε τον κόσμο της εργασίας όχι με συνθήματα, αλλά με πράξεις".

ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Αίγινας. Δελτίο Τύπου.
Η Ν.Δ.  είναι η αληθινή κοινωνική-προοδευτική παράταξη. Υποδεχόμαστε λοιπόν την εργατική Πρωτομαγιά με την εφαρμογή ενός μέτρου ουσίας για τους εργαζόμενους: την αύξηση της βασικής αμοιβής κατά 50 ευρώ τον μήνα, που σημαίνει έναν 15ο μισθό κάθε χρόνο. Και, ταυτόχρονα, την αύξηση του επιδόματος ανεργίας κατά 31 ευρώ τον μήνα. Τώρα είναι η ώρα των πολιτών και κυρίως των πιο αδύναμων.

Οι πολιτικές της παράταξής μας ωφελούν πρωτίστως τους πιο αδύναμους και βασίζονται στην πεποίθηση ότι στην πράξη προοδευτικές πολιτικές είναι αυτές που βελτιώνουν τη ζωή των πολιτών και τις προοπτικές τους και συγχρονίζουν τα βήματα της χώρας με τον υπόλοιπο κόσμο.

Η ΝΔ στηρίζει έμπρακτα τη μεσαίας τάξη, μειώνει την ανεργία,  εφαρμόζει πολιτικές ενίσχυσης των εργαζομένων, καθώς και στα ζητήματα που αφορούν στη νέα γενιά με ιδιαίτερη μέριμνα για μία πολιτική στέγης για τα νέα ζευγάρια.

Χωρίς άναρθρες φωνές λαϊκισμού όπως κάνει η αντιπολίτευση,  με συνέπεια λόγων και έργων η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη  υλοποιεί  το μεγαλύτερο μέρος των προεκλογικών δεσμεύσεων της Ν.Δ., παρά τις μεγάλες κρίσεις που μεσολάβησαν και τις οποίες διαχειρίζεται με απόλυτη επιτυχία.

Μέσα από το εθνικό σχέδιο στήριξης της κοινωνίας απέναντι στις αυξήσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επαναβεβαιώνει την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης να εξαντλήσει κάθε δυνατότητα για τη στήριξη νοικοκυριών και επιχειρήσεων για όσο καιρό διαρκεί η κρίση, αλλά παράλληλα να αναδεικνύει και τις πρωτοβουλίες που καθιστούν τη χώρα πρωταγωνίστρια στη διαμόρφωση κοινής ευρωπαϊκής απάντησης στην ενεργειακή κρίση, ενδυναμώνει την  διεθνή εικόνας της Ελλάδας, ενισχύει την αποτρεπτική ικανότητας της χώρας.

Η Νέα Δημοκρατία αποτελεί το μεγάλο πατριωτικό, λαϊκό και φιλελεύθερο κόμμα που εφαρμόζει προοδευτικές πολιτικές προς όφελος όλων των Ελλήνων.


Ο Πρόεδρος                                   Τα Μέλη                             Ο Γενικός Γραμματέας                 
Κασιμάκης Παναγιώτης                                                       Αποστολίδης  Ευάγγελος


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png