Δήμος Αίγινας. Πληροφορίες για το δίκτυο αναδόχων και τη διαδικασία υιοθεσίας αδέσποτων ζώων συντροφιάς.

Δήμος Αίγινας. Δελτίο Τύπου.
Ο Δήμος Αίγινας σε συνέχεια των δράσεων και της συνεργασίας του με το Zero Stray Pawject, ξεκινά έναν νέο κύκλο δράσεων για την διαχείριση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς. Το μοντέλο του Zero Stray Pawject επικεντρώνεται στις γενεσιουργούς αιτίες του προβλήματος και παρεμβαίνει ΠΡΙΝ ένα ζώο καταλήξει στον δρόμο μέσα από διάφορες δράσεις προωθώντας την υπεύθυνη κηδεμονία.

Ωστόσο, οι δράσεις του Δήμου Αίγινας σε συνεργασία με την Zero Stray Pawject δεν σταματούν εκεί, μέσα από μία καινοτόμο προσέγγιση διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς, επιχειρούν τη διαχείριση των ζώων που είναι ήδη εγκαταλελειμμένα στο δρόμο ώστε να μπορέσουν και αυτά να καταλήξουν στο φυσικό τους περιβάλλον σαν κατοικίδια ζώα, δηλαδή σε σπίτι με κηδεμόνα και όχι στον δρόμο αδέσποτα.

Για αυτό τον λόγο δημιουργήθηκε η ιστοσελίδα adespotaaiginas.org, που σκοπό έχει εύρεση στέγης- προσωρινής μέσα από τη αναδοχή- φιλοξενία ή μόνιμης μέσα από την υιοθεσία- για τα ζώα αυτά. Το πρόγραμμα αυτό δρα επικουρικά στην κεντρική συνεισφορά του καταφυγίου και των άλλων υφιστάμενων δομών φιλοξενίας. Η ιστοσελίδα διευκολύνει την διαδικασία υιοθεσιών ώστε τα ζώα που θα βρίσκονται σε προσωρινή αναδοχή να βρουν το μόνιμο σπίτι τους. Το κύριο μέλημα μας είναι κανένα αδέσποτο ζώο να μην βρίσκεται στον δρόμο αλλά σε προσωρινή δομή φιλοξενίας (καταφύγιο, ανάδοχη οικογένεια, κλπ.) μέχρι να υιοθετηθεί.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το δίκτυο αναδόχων που ξεκινά στον Δήμο μας.

Γίνετε ανάδοχος! Φιλοξενήστε ένα αδέσποτο ζώο προσωρινά μέχρι να του βρούμε οικογένεια.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png