8 με 15 Μαΐου: Εβδομάδα εθελοντισμού και δράσεων για τα μονοπάτια της Αίγινας.

Σύλλογος Ενεργών Πολιτών Αίγινας. Δελτίο Τύπου.
Ο Σύλλογος Ενεργών Πολιτών Αίγινας σε συνεργασία με την ομάδα Trace Your Eco και με την υποστήριξη της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αίγινας, διοργανώνει μια εβδομάδα εθελοντισμού και δράσεων για τα μονοπάτια της Αίγινας.

Εθελοντές της ομάδας Trace Your Eco από την Θεσσαλονίκη, θα βρίσκονται στην Αίγινα, 8 με 15 Μαΐου, για να συμμετέχουν μαζί μας σε δράσεις εθελοντικού καθαρισμού μονοπατιών, πολιτιστικής ενημέρωσης και πεζοπορίας.

Το Trace Your Eco οργανώνοντας πεζοπορίες και εναλλακτικές δραστηριότητες στην φύση συμβάλει στην ανάπτυξη και ενίσχυση του πεζοπορικού τουρισμού στην Ελλάδα. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο συνεργάζεται με τοπικούς οργανισμούς και φορείς διοργανώνοντας προγράμματα εθελοντισμού με σκοπό την ανάδειξη του εναλλακτικού -περιπατητικού τουρισμού στην χώρα μας.
Σας προσκαλούμε να πάτε στο aegina-hiking.com/trace-your-eco/ για να ενημερωθείτε για το πρόγραμμά και να δηλώσετε συμμετοχή.

(Στον καθαρισμό των μονοπατιών θα συμμετέχουν ως 20 άτομα την ημέρα: 10 από Αίγινα + 10 από Θεσσαλονίκη, καθημερινά 8:30-12:30)

Σας περιμένουμε!

Το Δίκτυο Μονοπατιών Πολιτισμού Αίγινας

Η ανάπτυξη του δικτύου των παλιών μονοπατιών της Αίγινας ξεκίνησε πριν από μερικά χρόνια από τον «Σύλλογο Ενεργών Πολιτών Αίγινας» και τον Ελληνικό Ποδηλατικό Ορειβατικό Σύλλογο Αίγινας "Ανάβαση".
Το έργο συμπεριλήφθηκε το 2013 στα «Μονοπάτια Πολιτισμού» της Ελληνικής Εταιρείας Περιβάλλοντος και Πολιτιστικής Κληρονομιάς η οποία χρηματοδότησε το εγχείρημα. Τα μονοπάτια βρίσκονται υπό την αιγίδα του Δήμου Αίγινας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png