Η Οργανωτική Επιτροπή του 13oυ Aegina Fistiki Fest, προσκαλεί τους καλλιτέχνες της Αίγινας για συμμετοχή στη Διαδρομή Καλλιτεχνών 2022.

Δελτίο Τύπου.
13o Aegina Fistiki Fest – ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ 2022
19/8/2022 - 20/9/2022

Η Οργανωτική Επιτροπή του 13oυ Aegina Fistiki Fest προσκαλεί τους καλλιτέχνες της Αίγινας για συμμετοχή στη Διαδρομή Καλλιτεχνών 2022.
Η Διαδρομή Καλλιτεχνών, που ξεκίνησε με το 1ο Aegina Fistiki Fest τον Σεπτέμβριο του 2009, έχει τους ακόλουθους στόχους:
● Την ανάδειξη των καλλιτεχνών, που ζουν και δημιουργούν στο νησί.
● Την εξοικείωση τόσο των κατοίκων όσο και των επισκεπτών με τη σύγχρονη καλλιτεχνική δραστηριότητα στην Αίγινα.
● Την παροχή κινήτρου στους επισκέπτες της διοργάνωσης να περιηγηθούν στο εμπορικό και ιστορικό κέντρο της πόλης.
● Τον συνδυασμό της ευαισθησίας των έργων τέχνης με την ζωή και την καθημερινότητα, όπως αυτές αναπτύσσονται σε χώρους επαγγελματικούς.
● Την προβολή και οικονομική τόνωση των τοπικών επιχειρήσεων.

Με χαρά, λοιπόν, σας προσκαλούμε να λάβετε μέρος στην Διαδρομή Καλλιτεχνών του 13oυ Aegina Fistiki Fest.

Όροι συμμετοχής

1. Πού: Τα έργα θα φιλοξενηθούν σε εμπορικά καταστήματα, εστιατόρια, μπαρ, εργαστήρια κ.λ.π., τα οποία βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή από το κτίριο Βογιατζή έως και το Δημοτικό Γήπεδο Αίγινας. Εξαιρούνται εκείνα κατά μήκος της παραλιακής Λεωφόρου Δημοκρατίας όπου και πραγματοποιείται η εμπορική έκθεση του 13oυ Aegina Fistiki Fest.
Η επιλογή του καταστήματος από τον καλλιτέχνη γίνεται κατόπιν συνεννοήσεως με τον ιδιοκτήτη του, καθώς και με τους διοργανωτές.
2. Θέμα: Κάθε καλλιτέχνης παρουσιάσει δουλειά της επιλογής του, λαμβάνοντας υπ’ όψιν τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του χώρου που τον φιλοξενεί.
3. Πότε: Η διαδρομή καλλιτεχνών του 13oυ Aegina Fistiki Fest θα πραγματοποιηθεί από 19/8/2022 - 20/9/2022

Εξυπακούεται πως η ίδια η φιλοξενία του εκθέματος απαλλάσσεται οποιασδήποτε οικονομικής ή άλλης υποχρέωσης εκ μέρους των καταστημάτων.

Όσοι ενδιαφερθούν για περαιτέρω γνωριμία με την καλλιτεχνική δουλειά σας, έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν μαζί σας, καλώντας στο τηλέφωνο που θα αναφέρεται στο σύντομο βιογραφικό σημείωμα που θα συνοδεύει το έργο σας.

Οι αιτήσεις θα κατατίθενται καθημερινά στα γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αίγινας (Π. Αιγινήτου 4, 2ος όροφος) και για χρονικό διάστημα από 20/05/2022 έως και 15/6/2022, από ώρα 09:00 έως 12:00 ή μπορούν να αποστέλλονται και με ηλεκτρονική μορφή στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

5.Συνοδευτικά αίτησης: Η υποβολή αίτησης θα συνοδεύεται απαραιτήτως από σύντομο βιογραφικό (έως και 200 λέξεις, στο οποίο θα αναγράφονται στοιχεία επικοινωνίας).

Η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του 13 ου Aegina Fistiki Fest
Μαριλένα Γιαννούλη


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png