Καίτη Σαλπέα: "Τα βραβεία έχουν δικαίωμα να τα αφιερώνουν οι δημιουργοί, εκείνοι που δούλεψαν για κάτι".

Επιστολή Δημοτικής Συμβούλου κ. Καίτης Σαλπέα.

Αφιερωμένο εξαιρετικά…

Ορισμένοι άνθρωποι δεν αξίζουν ούτε το μελάνι για να σχολιάσεις τη συμπεριφορά τους. Αλλά πώς να μείνεις σιωπηλός μπροστά στα καμώματά τους;

Τα βραβεία έχουν δικαίωμα να τα αφιερώνουν οι δημιουργοί, εκείνοι που δούλεψαν για κάτι. Όταν είναι προσωπικά, τα κάνουν ό,τι θέλουν. Τα αφιερώνουν και στη μαμά τους.

Τα βραβεία για το Fistiki Fest δικαιωματικά ΑΝΗΚΟΥΝ σε όσους εργάσθηκαν και εργάζονται για το Φεστιβάλ μας όλα αυτά τα χρόνια. Στο πλήθος των επώνυμων και των ανώνυμων εθελοντών, που προσφέρουν ανιδιοτελώς. Δεν απαιτούν παντοιοτρόπως αμοιβές, δεν προσκαλούνται ειδικά, δεν εμφανίζονται, δεν ποζάρουν.

Είναι εκεί για να κάνουν τη μικρή ή μεγάλη δουλειά, που τους έχει ανατεθεί. Έτοιμοι να την υπερασπιστούν απέναντι στις κακοτοπιές, και πολύ συχνά το φθόνο και τη μικροψυχία κάποιων ανθρώπων πρόθυμων να σφετεριστούν την επιτυχία όσων κακολογούν ή παρασιωπούν.

Τα βραβεία ανήκουν σε όσους συνεργάζονται και δεν ψάχνουν ατομικές φωτογραφήσεις ευκαιρίας και likes.

Ο κατάλογος αυτών των ανθρώπων είναι πολύ μεγάλος και θέλει ώρα για να διαβαστεί. Γι’ αυτό κι η κουτοπονηριά τα συνοψίζει όλα σε κάποιο προηγούμενο φεστιβάλ, που όλοι ξέρουν πως ήταν το χειρότερο.
Κι επειδή είμαι κι εγώ σε αυτόν τον κατάλογο, ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω «αφιερωμένο».

 Ό,τι ήτανε να πάρω το πήρα με τη δουλειά μου. Από τη θέση που κέρδισα μπορώ και να εκτιμώ τη δουλειά των προηγούμενων αλλά και των επόμενων. Ενώ ορισμένοι δεν θα το καταφέρουν ποτέ.

Με εκτίμηση
Καίτη Στάθη Σαλπέα
Δημοτική Σύμβουλος


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png