Η οργάνωση μελών ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Αίγινας για τις εκλογές που έγιναν στις 15 Μαΐου.

Οργάνωση μελών ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Αίγινας. Δελτίο Τύπου.
Η οργάνωση μελών ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Αίγινας χαιρετίζει τις γυναίκες και τους άνδρες της Αίγινας που έδωσαν στις 15 Μαίου 2022 ένα βροντερό «παρών» στο κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ για συστράτευση. Για να φύγει η κυβέρνηση Μητσοτάκη και τα συμφέροντα που λυμαίνονται την Ελλάδα. Για την πολιτική αλλαγή μέσα από μια προοδευτική κυβέρνηση συνεργασίας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Αίγινας εκτιμά ότι η χθεσινή μεγάλη συμμετοχή στην εσωτερική εκλογική διαδικασία,η μαζική εγγραφή νέων μελών καΙ ο υπερδιπλασιασμός των μελών της οργάνωσης μας ξεπέρασε κάθε πρόβλεψη.Και ήταν μια διαδικασία σε μεγάλο βαθμό αυθόρμητη.Οι δεκάδες πολίτες της Αίγινας άνδρες και γυναίκες,όλων των ηλικιών ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα.Και δεν ήρθαν γιατί έχουν κάποια ιδιοτελή προσδοκία ή γιατί κάποιος τους κατεύθυνε,ήρθαν να δηλώσουν την διαθεσιμότητα και τη συστράτευση τους.Κι αυτό θα πρέπει να ανησυχήσει την κυβέρνηση Μητσοτάκη.Έκαναν μια πολιτική πράξη!

Ο αγώνας των πολιτικών συσχετισμών στη χώρα έχει αρχίσει.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png