Το τμήμα βόλεϊ του Α.Ο. Σαρωνικός, αποφάσισε να συμμετάσχει ενεργά στην πρωτοβουλία για την οικονομική ενίσχυση της μητέρας και του παιδιού της, που είχαν σοβαρό τροχαίο.

Τμήμα Βόλεϊ του Α.Ο. Σαρωνικός. Ανακοίνωση.
Το τμήμα βόλεϊ του Α.Ο. Σαρωνικός μετά το ρεπορτάζ του Aegina Portal αποφάσισε να συμμετάσχει ενεργά στην πρωτοβουλία της Κοινότητας Μεσαγρού, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Μεσαγρού, καθώς και της Διεύθυνσης και του Συλλόγου Διδασκόντων του σχολείου για την οικονομική ενίσχυση της άτυχης μητέρας και του παιδιού της, οι οποίοι πρόσφατα είχαν ένα σοβαρό τροχαίο. Χρέος της ομάδας βόλεϊ του Α.Ο. Σαρωνικός είναι να συμπαρασταθεί με όποιον τρόπο της ζητηθεί στη μητέρα και στο παιδί της.

Το τμήμα βόλεϊ του Α.Ο. Σαρωνικός δεν ξεχνά την προσφορά της συγκεκριμένης μητέρας στην ομάδα, καθώς στο παρελθόν είχε τιμήσει την φανέλα του τμήματος μας ως αθλήτρια, ενώ πολύτιμη ήταν και η τότε προσφορά της στα τμήματα υποδομής του συλλόγου μας.

Για το τμήμα βόλεϊ του Α.Ο. Σαρωνικός

Μαίρη Πιττακά (Γενικός Αρχηγός)
Χρύσα Αποστολίδου (Υπεύθυνη Ακαδημίας)
Σταύρος Ρωπαΐτης (Υπεύθυνος Αγωνιστικών Τμημάτων)


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png