Απάντηση της Βάσως Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη στη Ρένα Δούρου, σχετικά με την προστασία του υποθαλάσσιου αγωγού της Αίγινας.

Περιφερειακή Ενότητα Νήσων. Δελτίο Τύπου.
Σε απάντηση του ερωτήματος της παράταξης «Δύναμη Ζωής» της κας. Δούρου Ρένας σχετικά με την προστασία του υποθαλάσσιου αγωγού της Αίγινας, η Αντιπεριφερειάρχης Νήσων, κα.Θεοδωρακοπούλου Βασιλική τόνισε τα εξής :

«Για εμάς ως κάτοικοι των νησιών αλλά και ως περιφερειακή αρχή βασικό ζητούμενο ήταν η υδροδότηση των κατοίκων του νησιού της Αίγινας από την ΕΥΔΑΠ και παρά τις δυσκολίες  το κατορθώσαμε.
Σήμερα το νερό της ΕΥΔΑΠ υδροδοτεί την Αίγινα και αυτό είναι η πραγματική δύναμη ζωής για κάθε κάτοικο του νησιού.

Για όλα τα υπόλοιπα σας έχουμε απαντήσει αναλυτικά και όπως καλά γνωρίζετε όλες οι εργασίες είναι σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθούν σύντομα. Οι αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής είναι απολύτως καταρτισμένες και βρίσκονται διαρκώς σε ετοιμότητα για οποιουδήποτε είδους πρόβλημα υπάρξει.

 Όσον αφορά την προστασία του αγωγού και τις πιθανές δολιοφθορές, έχουν ενημερωθεί οι αρμόδιες αρχές και έχουν γίνει όλα όσα προβλέπονται. Όλα αυτά θα σας απαντηθούν αναλυτικά ενώπιον του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Κατανοούμε απολύτως την ανάγκη σας για αντιπολίτευση όμως το συγκεκριμένο θέμα δεν προσφέρεται !Το  νερό της ΕΥΔΑΠ τρέχει σε κάθε σπίτι και αυτή είναι η δική μας πολιτική απάντηση!

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, κ.Πατούλης αλλά και εγώ προσωπικά πιστέψαμε βαθύτατα στην αναγκαιότητα ολοκλήρωσης της υδροδότησης της Αίγινας  και δώσαμε τον δικό μας αγώνα   για να γίνει πράξη αυτό το έργο ζωής και χωρίς καμία διάθεση αντιπολίτευσης περιμέναμε από σας την συμπαράσταση που χρειαζόταν ένα τέτοιο έργο και δυστυχώς δεν την είχαμε !»
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png