Στην Αίγινα θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά, για τον μήνα Ιουνίο.

ΕΕΠ. Δελτίο Τύπου.

Στην Αίγινα θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση μηνός Ιουνίου 2022, του Διοικητικού Συμβουλίου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά.

Η επιλογή της Αίγινας για τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΕΠ   αποτελεί δέσμευση του Προέδρου του  κ. Ι. Βουτσινά για ισχυρή παρουσία του Επιμελητηρίου και ενημέρωση των επιχειρήσεων και των επαγγελματιών μελών του στις νησιωτικές περιοχές και γενικότερα στις θεωρούμενες απομακρυσμένες περιοχές δικαιοδοσίας του ΕΕΠ, στο γενικότερο πλαίσιο της ενδυνάμωσης του Επιμελητηριακού θεσμού σε ολόκληρη την Επικράτεια.

Υπενθυμίζεται ότι η συνεδρίαση μηνός Μαΐου του Δ.Σ. του ΕΕΠ είχε πραγματοποιηθεί στο Λαύριο, με μεγάλη επιτυχία.

Η συνεδρίαση μηνός Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30/06/2022 και ώρα 17:00 στον κινηματογράφο «ΤΙΤΙΝΑ»,  (έναντι Πύργου Μαρκέλλου), Αιακού 25, Αίγινα, και είναι ανοιχτή για να την παρακολουθήσουν τα Μέλη του Επιμελητηρίου.

Οι επαγγελματίες της περιοχής θα έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν για σοβαρά θέματα του Επιμελητηρίου που τους αφορούν, για τις δράσεις του, τις υπηρεσίες που προσφέρει στα μέλη του και για γενικότερα ζητήματα της οικονομίας και της αγοράς.

Μεταξύ των θεμάτων  που θα αναπτυχθούν στο Δ.Σ. του ΕΕΠ στην Αίγινα,  είναι αυτά  των ανταποδοτικών υπηρεσιών που παρέχει το Επιμελητήριο στα μέλη του και επίκαιρα θέματα που ενδιαφέρουν τους επαγγελματίες,  όπως η  λειτουργία καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος (θα πραγματοποιηθεί  αναλυτική παρουσίαση Οδηγού που έχει συγγραφεί με πρωτοβουλία του ΕΕΠ), τα Πνευματικά και Συγγενικά Δικαιώματα (θα παρουσιαστεί η πρόσφατα υπογραφείσα συμφωνία μεταξύ Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και της GEA), η διαδικασία  κατοχύρωσης Διακριτικού Τίτλου βάσει του νέου νόμου και η ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος μέσω της στήριξης των επιχειρήσεων  νησιωτικών περιοχών.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png