Δήλωση του προέδρου του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Δωματίων Νίκου Κωστάκου, σχετικά με τη δρομολόγηση πλοίου στη γραμμή Πειραιάς - Αγία Μαρίνα.

Δελτίο Τύπου.
Ως Πρόεδρος του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων νήσου Αίγινας, αλλά κι ως επιχειρηματίας που δραστηριοποιούμαι στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας και λόγω της έντονης φημολογίας ότι κατόπιν και δικής μου παρέμβασης δεν δρομολογήθηκε πλοίο στη γραμμή Πειραιά – Αγίας Μαρίνας δηλώνω ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ, ότι όχι μόνο δεν είμαι αντίθετος, αλλά προέβην και σε όλες τις δυνατές ενέργειες για την δρομολόγηση πλοίου.

Λυπάμαι πολύ που κάποιοι αντί να συμμερίζονται την αγωνία όλων των επιχειρηματιών και την δύσκολη οικονομική κατάσταση που επικρατεί ψάχνουν απλά για εξιλαστήρια θύματα διαδίδοντας ψευδείς και αναληθείς πληροφορίες.

Είμαι στην διάθεση των συναδέλφων μου για να προσφέρω με όποιο τρόπο μπορώ προκειμένου έστω και τώρα να πετύχουμε το στόχο μας.


Με εκτίμηση,
Νίκος Κωστάκος


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png