Επαναλειτουργία του 1ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Αίγινας.

Περιφερειακή Εφορεία Προσκόπων Σαρωνικού. Δελτίο Τύπου.

Μετά από δύο χρόνια πανδημίας, οι Πρόσκοποι της Αίγινας ξεκινούν και πάλι τις δραστηριότητες τους. Εκδρομές, συναρπαστικά παιχνίδια, πρωτότυπες δράσεις, προσφορά στον συνάνθρωπο, περιπέτεια, παρέες, νέες γνώσεις είναι μερικά μόνο από αυτά που κάθε παιδί έχει την ευκαιρία να ζήσει σαν Πρόσκοπος. Μέσα από τον Προσκοπισμό, τα παιδιά και οι νέοι αποκτούν πολύτιμες εμπειρίες και βιώματα που διαμορφώνουν και δυναμώνουν τον χαρακτήρα τους. Η επαναλειτουργία του 1ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων της Αίγινας είναι ένα γεγονός θετικό για το ιστορικό νησί της Αίγινας, αλλά και για κάθε οικογένεια.

Η εστία του 1ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Αίγινας βρίσκεται στο γνωστό χώρο, δίπλα στη Μονή του Αγίου Χριστοφόρου. Οι προεγγραφές για τη νέα χρονιά έχουν ξεκινήσει και το ενδιαφέρον είναι μεγάλο.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με:
1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Αίγινας
Κωνσταντίνος Σαχτούρης
Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
τηλ. 698 359 8956


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png